snart ett nytt år!

Snart är 2009 förbi och då börjar ännu ett spännade år! 2010 är snart här... Jag tror och hoppas att 2010 kommer va ett år med många roliga händelser, precis som 2009 har varit. Men 2010 kommer nog va strået vassare ;)

Några saker som jag vet kommer hända nästa år är ju att jag och Niklas kommer bli sambos och jag kommer också bli moster för fjärde gången :) Kommer bli ett toppen år tror jag...

Fortsätter ni att följa blogg så får ni va med och se hur 2010 blir...  

Ikväll kommer som sagt lite vänner hem till Niklas & mig och vi ska göra lite god mat och ha det riktigt mysigt tillsammans!

Jag säger bara Välkomna Emma, Anestis, Milla, Aleks, Susan & Björn till Vallåkra ikväll. Kommer bli en super kväll! Hoppas ni där ute i Sverige också får en jätte bra nyårskväll...

Nu ska jag gå ner och äta lite pannkakor innan det är dags att börja göra sig iordning inför ikväll!

Vi ses & hörs 2010. Ha nu en riktigt bra kväll & natt ;) Puss & Kram Janni ♥ 


Jag i bilen... Jag och Niklas har varit och handlat inför ikväll tidigare idag!

Nachi nach Janni


Ahhh jag blir så irriterad!!

Är det bara jag (och alla hundar) som blir arg och irriterad på alla människor där ute som inte har tålamod och kan vänta tills imorgon. Varför ska man börja smälla smällare redan nu ?? Det är den 30 december om ni inte visste de! Nyårsafton är först imorgon ! Raketer och fyverkerier hör till Nyårsafton och festliga högtider inte en vanlig onsdag. Smäller folk raketer till vardags så blir det ju inget speciellt och då tröttnar vi snart på det på nyår. Det speciella med fyverkerier på nyår är ju att alla smäller samtidigt och att det är fullt och att det är överallt.. JAG BLIR SÅ ARG! VÄNTA TILLS IMORGON KVÄLL ISTÄLLET...

Vad tycker ni ? Håller ni med mig? 

En hungrig Janni fick sin mat tillslut... det smakade hur bra som helst!
Hemmagjord potatismos och det sista som va kvar av julskinkan! Mums mums

Mysigt osså att sitta ner i lugn och ro tillsammans med familjen och bara njuta av god mat...


Potatisen när den kokar för fullt! Gissa om maten smaka bra när man va hungrig...

Nu är det dags att gå ner och ta fram kläderna som man ska ha på sig imorgon kväll, tvätta av sig sminket och sen mysa med Honey ♥ han kom precis.

God Natt på er och Sov Gott PussPuss

Nachi nach Janni  


En hungrig janni, vill ha mat !

Jag är hungrig! Har bara ätit frukost (sen frukost, men iaf) och nu börjar magen säga ifrån att den vill ha mat igen... Sitter här vid datan och fixar lite & väntar på att mamma och Linn ska komma hem så vi kan äta.
Man får ju passa på att äta tillsammans med dom nu! Det dröjer ju inte länge tills det att jag och Niklas flyttar! Då blir det inte så många måltider tillsammans med mamma & lillasyster mer. 

Jag berättade ju tidigare att jag och Niklas varit och tittat på en lägenhet på Husensjö. Igår fick vi reda på att vi fått den. På lördag direkt efter jobb ska jag och Niklas åka ditt och skriva på papperna! Ska bli så himla kul och mysigt att flytta... så i slutet av januari eller början av februari ska det väl bli lite inflyttningsfest också kanske! Det hör väl till ...eller?? ;)
Samtidigt som det känns konstigt att flytta från mamma & Linn så ska det blir himla kul. Jag längtar redan... (mamma & Linn jag lovar att jag ska komma och hälsa på er här hemma!)



Här kommer en bild på bilen jag fick av Honey ♥ i julklapp

Nachi nach Janni

 


Naglarna fina igen, lagom till det nya året !



Naglarna har blivit fin fina idag!
Har varit hos Lena
(du är bara bäst på det du gör!) och denna gången blev det guld glitter :)
Nyår till ära...


Ps. säger bara ska ni göra era naglar fina och vill att dom ser helt naturliga ut!? Då ska ni gå till Nails by Lena i Helsingborg Ds.

Nachi nach Janni


Dagen före nyårsafton...

Imorgon är det nyårsafton! Alla tycker säkert det ska blir hur kul som helst och kan knappt vänta!? så ligger det tyvärr inte till hos mig. För jag ska jobba den 1 januari (börjar klockan 7 på morgonen) vilket är mindre kul :(  men men sånt är livet.

På nyårsafton blir det lungt firande med en del vänner ! Ska faktiskt bli super mysigt att bara ta de lungt och inte värsta stora festen som vanligt och som alla andra gör. Vi ska tillsammans göra lite mat (fondy står på menyn) och sen ska vi bara ha de trevligt med god mat, bra vänner och kanske blir en del kul spel och underhållning osså!
Trots att man ska upp och jobba tidigt på fredag så känns det riktigt kul att tänka på vilken härlig kväll vi kommer ha. Finns inget bättre än vänner ellerhur! 

Vad ska ni göra på eran sista kväll och natt år 2009??

Gott Nytt År på er! Hoppas ni får en super kul  och trevligt kväll!


Nachi nach Janni


Julklappar till snälla Janni !

Som jag lovat, kommer här nu lite bilder på vad jag fått i julklapp :)

 
Jacka/ Kavaj med leopard mönster

"Tröja" med stor krage. Kort bak och längre framtill.

Gråa jeans/leggins i slim model

Två nattlinne, Ett svart & Ett leopardmönstrat

Linne med djurmönster & hög krage i halsen :)

Först en halsduk med leopard mönster och sen en väst i mörkblå

Tunika med mönster på framsidan!

Grå stickad tunikaklänning

Lila tröja med svart mönster, en favorit!

Body lotion & Dusch kräm

Nya fina handdukar. Två "vanliga" till händerna och två stora badlakan.

Sällskapsspelet "med vilda gester"

Lite skönhets prudukter...

... och lite till...

... och ännu lite mer! :) det behövs alltid!!

Detta va mina julklappar för i år! Jag är jätte nöjd med alla, tack så himla mycket! Jag har också fått ett jätte fint halsband av mina svärföräldrar men de har jag tyvärr inte på bild. Får försöka fixa de :) Jag ska också fixa bild på den största och bästa julklappen av dom alla! Den från Honey ♥


Någon som kan gissa vad jag fick?? En bil! Det är sant. Jag blev hur glad som helst.
Jag har världens bästa pojkvän 

Nachi nach Janni


Lutfisk hos familjen Kökersson

Är hemma hos min syster och hennes familj. Jag har passat lilla Lisa när Nina & Alaaddin var på ultraljud med den lilla/lille i magen :) spännande att se vad det är för någon som ligger där inne. Dom fick super fina bilder med dig hem ... är jättetydliga och fina.



Nu när alla har kommit hem igen så ska vi börja med maten. Idag är det lutfisk med potatis och senapssås på menyn :) ska bli så himla gott. Jag älskar Lutfisk!


Vi hörs senare. Puss & Kram


Nachi nach Janni


somnade på soffan...

En trött Janni somnade på soffan efter en tur på Väla. Inte konstigt man va trött efter det. För herregud med folk där va, de är ju inte friskt. hehe.

Men trots mycket folk så lyckades man ju med en del inköp. Ska faktiskt ta bilder på det sen och lägga upp. Jag lovar att det kommer bilder på det och jag lovar också att ni kommer få lite bilder på julklapparna!

Nu till en liten Ps. Janni är inte längre blondin... nä nu tillhör hon den härliga skaran med brunetter! Denna förvandligen hände i tisdags! Jo så är det. För er som vill veta så blev det super snyggt! Kommer bild på det med :)

Saknar vi den blonda janni?, Nä inte direkt, Brunett Janni är ju så himla snygg ;)

Nu får jag gå ner lite till min Honey som spelar Wii, blir kanske lite spelande för mig med.

Vi hörs Puss&Kram

Nachi nach Janni

yesterday & igår...

En data som knappt går att skriva på och en som inte startar alls, vilket betyder att jag inte kan komma in och skriva. Skit tråkigt men ska försöka uppdatera er lite nu! (får passa på nu medan Honey sitter där nere sysselsatt med Mario kart på Wii

Igår: En sväng hem om morfar och Wivi-Ann på förmiddagen och önska god fortsättning på julen och så! Satt och prata, drack kaffe och åt lite god fika, samtidigt som putte sprang runt benen på oss, hela tiden (putte är en hund, en mops. Mysigt mysigt!
Därifrån bar det av vidare till strövelstorp och hem till familjen Kvist. Lite Wii spel med grabbarna bus och ännu lite mer fika och kaffe med herr och fru Kvist! Inte konstigt man blev kaffekäring tidigt i sitt liv.
Från strövelstorp till Vallåkra (gud vilka centrala ställen folk bor på va!?, hehe tur man känner någon i stan) och hem till familjen Assarsson. God mat och trevligt sällskap, mer kan man väl inte begära på en lördags kväll lr?

Ungefär så såg min lördag ut... med lite andra små ärenden som att köra lillasyster och hennes kompisar ner till stan för att dom skulle festa! men sånt är bara kul, men de känns lite konstigt att min lillasyster ska va ute så sent och dricka och allt det där. Hon är ju fortfarande den minsta! hehe men men inte ens hon är liten längre (hon är 18, fyller 19 i sommar).


Nachi nach Janni

Hemma efter en trevlig & himla kul kväll!!

En sväng hem till Niklas och spela lite Wii. Sen bar det av hem till moster Gittan & morbror Lennart!

                           

God mat och super trevligt sällskap... vi spelade lite sällskaps spel också, vilket va jätte kul (speciellt eftersom jag och gittan vann). Vi spelade ett spel som heter "Med vilda gester" Hur roligt som helst, även efter man spelat klart eftersom vi i vår släkt har lite svår att släppa saker. Vi har skrattat åt en sak som hände under spelets gång nu i flera timmar. hahahaha så himla kul hade vi. Så denna Juldagen blev hur bra som helst den också :) 

                          

 

 

Nu är jag trött & ska sova... får hoppas att datan mår bättre imorgon, för just nu är den jätte seg och går knappt att skriva på! 


God Natt & Sov Gott! Vi hörs imorgon ...

Puss & Kram 

Nachi nach Janni 

 

 


mardröms veckan är över!

Nu är mardrömsveckan över...

Jag är tillbaka!!
haha jag har tyvärr inte varit inne alls på bloggen och skrivit på ett tag men det är tyvärr så att jag har jobbat så himla mycket så jag har inte hunnit! Hoppas ni ursäktar det :)


Tyvärr kan jag inte berätta så mycket kul som har hänt förra veckan för allt jag gjort är att ha jobbat! men men de blir goa pengar sen ! Så då är det värt det!

Idag va min sista dag sen är jag lite ledig... (jag är nu ledig mer än en dag i rad,helt otroligt)

Igår va det Julafton (hade världens bästa julafton och lille julafton)


23/12
Jobbar till halv fyra. hemma igen vid halv fem.
Nina,Alaaddin,Lisa,Linn,Mamma,Niklas och jag va här! Åt lite julmat och hade det mysigt.
Eftersom Niklas skulle fira julafton hemma så byttade vi presenter då!
Vet ni vad jag fick???
Jag blev super glad. Jag vet nu att
jag har världens bästa pojkvän :)
Han har gått och
köpt en bil till mig! Är han inte bara underbar?

Niklas , Jag älskar dig ♥♥


24/12

Ledig :)

Klockan två började alla systrar med familjer droppa in.

Nina, Alaaddin & Lisa

Jill, Micke, Edvard & Tage

Linn & Mamma

Gun & Roland

+ lilla jag

(på kvällen kom också Niklas en sväng)


Vi åt super god mat! Kalkon med fyllning, Potatis, Rödkål, Sås, Brysselkål
God efterrätt fick vi också som syster Jill hade gjort!
 

Så vi hade en jätte trevlig julafton med glada barn och vuxna! Barnen fick väldigt mycket julklappar så dom va hur glada som helst!! Vi hade också sån tur (nog för att vi hade varit så snälla) att tomten kom hem till oss med många många klappar!



Hoppas ni också haft en riktigt God Jul!


Ps. Vad har ni fått för något fint i julklapp?? Ds.

Nachi nach Janni


Dags för en liten tur till sängen kanske?

Helt sjukt så trött jag är! Detta är inte friskt. Jag har nu "bara" lördagX2 och söndagX2 och måndag sen är jag ledig :) ... En dag, sen är det på det igen! Älskar vi inte jul och nyår eller?? ;) haha.

Nä jag orkar faktiskt inte sitta här ock skriva, ni får ursäkta men imorgon efter första passet på jobb kan jag komma in och skriva och visa lite bilder. Bland annat på

√ Mina naglar Lena fixade igår!!

Köpte lite saker igår när jag & Ida va på stan!

√ Får även ta lite bilder på vår härliga snö!
√ Blir även inhandlande av julgran imorgon med Mamma & Niklas ♥ efter jobb!

 

Så därför får ni vänta och längta efter det istället för nu ska jag SOVA!





                                                                                                                Nachi nach Janni


Namnsdag idag!

Grattis!!

Idag är det Stig som har namnsdag!

Ett stort grattis till alla ni som heter Stig och hoppas att ni haft en bra dag!
Ett litet speciellt grattis vill jag säga till Niklas morfar Stig som har namnsdag idag! Hoppas du haft en toppen dag i snön :)

Snöiga & kalla skånekramar Janni ♥

Ps. Glöm inte det där grattis till dom Stig ni känner :) Ds.


Vilken dag!!

Vilken dag är ett bra ord att säga om denna dagen! Dagen börjar med att vi inte håller på att komma hemifrån med bilen. Hur mycket snö som helst asså! Helt otroligt. Gud vad det har snöat inatt asså. När jag sen sitter på bussen på väg ner till färjan, då tar den dubbelt så långt tid som det brukar göra (vilket jag hade på känn, så jag hade tagit en tidigare buss). Så de va ju tur. Kom ner till Knutpunkten samma tid som jag brukar , fast jag tagit en tidigare buss! Där fick man de bevisat för sig hur svårt och jobbigt de är att köra bil/buss just nu!

Dagen på jobbet var bra, fast vi va alla trötta, det märktes. Haha vi va helt slut i huvudet alla fyra :) vi bara skojade runder hela tiden! (eller inte hela tiden, men mycket)

Sen va det bara raka vägen hem till Sverige igen och iväg till Lena :) fick mina naglar fixade! Super skönt. Dom blev hur bra som helst. Tack Tack Lena för de!!

Sen gick jag i lite affärer i stan medans jag väntade på Ida ♥ Vi gick lite i stan och Ida köpte någon julklapp till Dejan, säger dock inte vad de va ;) Spännande va!? hehe. Det va jätte mysigt att gå i stan med Ida, men herregud vad va det kallt! Vi frös båda två så mycket tillslut så de va helt sjukt.


Så himla kallt och halt i stan... inte riktigt klokt! hehe men mysigt med allt de vita :)

 

Skönt nu när man är hemma i värmen :) Ska gå och fixa mig själv en god varn kopp chocklad nu! mums mums...Honey är på väg hem nu osså! Han kommer snart ♥

Imorgon är det återigen jobb! Jippi eller vadå ;) hehe



Nachi nach Janni

Ps. Ikväll kommer Emma hem ♥ Hon den gottegrisen har varit i Thailand på semester. Vilken chock hon kommer få när hon kommer hem till de här vädret! Ds.


Lägenheten = Fin = Hoppas på!

Lägenheten va jätte fin. Precis lagom till oss två och mycket fin invändigt! Får berätta mer om den imorgon för nu är jag trött och ska sova! En dag imorgon också, en jobbe dag! :) Imorgon efter jobb ska jag också till Lena och fixa mina naglar :) ska bli så skönt och kul. De behövs verkligen... men men ni får höra mer om der då! Nu väntar sängen och lite mys med Honey ♥

God Natt, Sov Gott & Dröm Sött där ute i vårt snöiga land :) Här nere har vi fått riktigt mycket snö idag. Helt otroligt. Nu får vi bara hopas det ligger kvar. Men de ska ju bli kallare så det kan nog gå bra de här!

Puss & Kram ♥♥

Nachi nach Janni

Dagens namnsdag !

Grattis!!

Idag är det Assar som har namnsdag !

Grattis till alla er som heter Assar och hoppas ni får en riktigt bra dag!
Jag skulle också vilja säge ett litet speciellt grattis till min "assar". Min kära pojkvän Niklas Assarsson ♥
Vi får väl ändå säga att du har "halvt" namnsdag idag! hehe



Många snökramar Janni ♥

Ps. Glöm inte ett Grattis till den Assar du känner Ds.

Hemma efter jobb!

Nu är man hemma igen efter en dag på jobb! Skönt faktiskt! Nu ska jag snart köra mamma ner till stan. Hon ska ut och svira med jobb! ;) hehe nä men dom ska ut och äta god mat. (en del har det bra!) Själv ska jag försöka få tag på Honey ♥ för att höra om han fortfarande ska ut på väla. För i så fall följer jag med :) Kan va mysigt att gå där ute och bara njuta av att man är klar med alla sina julklappar!


Efter vi varit på väla ska jag & Niklas iväg och titta på en lägenhet! Ska blir kul...får berätta mer om de sen när vi varit där! Vi hörs lite senare Puss&Kram


Ps. Det har snöat hela dagen idag och nu är snön från igår tillbaka plus lite till :) Ds.


Hur ser det ut hos er?? Någon snö??



Nachi nach Janni


Snart kommer min Älskling :)

Har precis pratat klart med min älskling i telefonen :) han kommer hem om tio minuter. Ska bli så mysigt. Vi får värma varandra! Jag älskar dig Niklas ♥

Blev ingen träning för min del idag för jag passade Lisa ikväll när syster va på möte på jobb och Alaaddin jobba. Så mysigt det är att ha hennes helt för sig själv. Vi hade jätte kul. Kollade på Calliou (turkiskt barnprogram) på tv och sen läste vi lite böcker också! Nu är jag trött och ska sova så fort honey har kommit. Ska ju upp tidigt imorgon. Dags för jobb igen! Jippi!!

God Natt & Sov Gott ! Hörs imorgon efter jobb!


Hittade bild på Emma (gottegrisen som är i Thailand för tillfället, Miss You), Mig & Ida!

Love you girls

Ps. All snö som kom tidigare idag är nu borta. Regnet tog bort vår snö Ds.

Nachi nach Janni 


Jag ser det snöar, jag ser det snöar !

Det var väl roligt, hurra!
Nu blir det vinter, nu blir det vinter
Som vi har önskat, hurra!
Då tar vi kälkarna fram och vantarna på
Och sen vi åker i backen, hej, vad det ska gå!

Tro det eller ej med så är det faktiskt! Det snöar i Helsingborg och det är inte januari än! Helt otroligt. Det händer inte ofta tycker jag...
Så nu hoppas vi skåningar (dom flesta iallafall) på att det ska komma mer snö, som ligger kvar över julen :) Får se om det blir så!


Hoppas att det snart blir så här fint utanför våra fönster...men då får det snöa lite till först!!

Nachi nach Janni


Onödigt vetande om Janni =)



Vart är ditt drömresemål?

- Australien & Thailand

Har du fobi för något, isåfall vad?

- Spindlar. Jag är livrädd. Jag får en farligt hög puls när jag ser än.

Vad är det bästa/sämsta du vet med vintern?

- Det värsta är all slask.
- Det bästa är julen tillsammans med familj!

Vad är det bästa/sämsta du vet med sommaren?

- Det värsta är typisk "svensk" sommar = Regn Regn och åter Regn.
- Det bästa är värmen och lata dagar på playan ;)

Beskriv dig själv med 3 ord !

- Framåt, Ärlig & Omtänksam


Dina fritidsintressen ?

- Vara med min Honey Niklas ♥, umgås med vänner och att träna.


Om du skulle kunna ändra på något beslut i ditt liv, vad skulle det i så fall vara?

- Ett beslut som jag tog för några år sen, som bara mina absolut närmaste vänner vet om. Inget som ni får ta del av här.


Vilken är din favvo klädaffär?

- Gina Tricot, H&M, Indiska :)

Vilken kändis skulle du helst vilja träffa över en fika och varför?

- Celine Dion. Hon är ju bara bäst !
- Peter Siepen. "Him I Love"

Hur gammal tycker du man ska vara för att gifta sig?

- Finns ingen ålder på det... när man har hittat den rätta helt enkelt.


Blir du kär p.g.a utseendet?

- Absolut inte! Insidan som räknas.


Har du något motto du lever efter?

- What goes around comes around


Vad är det första du tänker på på morgonen?

- En ny dag! Gud vad härligt ;) hehe (kanske inte alltid)


Har du nån favorit parfym?

- Dolce & Gabbana & Prada. Där finns måna inom dom märkena som e goa!


Om du bara fick äta samma sak en en hel månad, vilket skulle det vara?

- Sill & Potatis ;) eller Pasta!

Om du hade 1 miljard och fick skänka det till vad du vill/organistation tex? Vilken?

- Hade inte kunnat välja bara en. Plan, Bröstcancer fonden, Barn i afrika finns hur många som helst som jag velat dela pengarna på!


Om du vann 50.000kr och var tvungen att spendera dem inom 15min i staden där du bor - vad skulle du köpa?

- Kläder, Skor,Väskor :) skulle shoppat som bara den!


Vad är en sann lycka för dig?

- Niklas och min älskade familj ♥

Vad tycker du är attraktivt hos en kille ?

- Hans insida och hans händer!

Om du fick 1 Miljard kronor, vad skulle du gjort då?

-
Shoppa massa :) Resa med min familj och Niklas ♥ och välgörenhet skulle och få en del! Sen skulle jag köpt en ny bil till Niklas och ett stort fint nytt hus till oss :)

Är du en djurälskare?

- Ja, älskar djur! Dock inte spindlar. Fy fan! Blir nervös bara att prata om dom...

Hur sminkar du dig?

- Foundation, puder, kajal och mascara (på fest även ögonskugga)

Hur var du när du var liten?

- Jag var en liten ängel och jätte snäll, det är vad mamma och mormor har berättat!



 
                       Nachi nach Janni


Inte mycket till avslappnad vecka !

Vecka 51 är nu här och den är lite smått "stressig" för mig. Men jag är ju ung och frisk så det ska nog gå alla tiders detta. Tyvärr kommer jag inte hinna blogga jätte mycket (speciellt inte i helgen) men ska försäka med något inlägg varje dag!


Måndag: Hyffsad lugn och skön dag. Jag är ledig och har bara en sak inplanerad. Det är att jag ska till Tages luciafirande på dagis. Kvällen blev lugn och skön framför tvn!


Tisdag: Ledig även idag. Skönt, lugnet innan stormen ;) hehe. Idag ska jag fixa lite smått här hemma. Städa lite,tvätta,diska,handla. Senare vid halv sex sex tiden när Honey ♥ slutat ska vi iväg och titta på en lägenhet. Ska bli kul. Får se hur de går, om den är något för oss. Efter det bär det av hem till en av mina storasystrar för att passa hennes dotter ett tag medan hon ska iväg på ett möte med jobb. Klart moster ställer upp! Träning är det också ikväll (20.30 i Gantofta), får se om jag hinner dit efter jag passat Lisa.


Onsdag: Jobba 9.15-15.15. Är hemma i Sverige igen vid 16.00 tiden. Sen ska jag ta mig hela vägen hem också.


Torsdag: Jobba 9.15.15.15. Är hemma i Sverige igen vid 16.00 tiden. Därefter ska jag direkt till Lena och fixat mina naglar. Ska bli super skönt, de behövs verkligen nu. Hade tänkt ta någon annan fin färg denna gången. Får visa resultatet sen :) Eventuellt ska jag också träffa Ida och ta en fika och gå runt lite på stan och njuta av att julen snart är här! Träning är det också (20.30 i Gantofta) denna kväll.


Fredag: Jobba 9.15-15.15. Är hemma i Sverige igen vid 16.00 tiden. Hemme hemma är jag ungefär vid halv fem/ kvart i fem. Ska då försöka se om jag och mamma kan köra iväg och köpa en fin julgran! Ska höra med Honey ♥ om vi får låna hans bil. 


Lördag: Jobba 8-14. Direkt hem efter det och vara hemma några timmar och ta det lungt och sen vidare och "jobba" igen. Ungefär vid halv sju tiden fram till sen natt eller tidig morgon :P
  (Ingen fest denna helgen inte!)

Söndag: Den här dagen blir en riktigt jobbe dag. Dubbel pass på jobb!
Jobba 8-14
Jobba 15-21.30

Sen ska jag bara hem och SOVA!!


Härlig vecka va?? hehe men det ger väldigt goa pengar! Skönt nu efter jul... ska verkligen försöka blogga lite fast att det är en tuff vecka. I helgen blir det nog tyvärr svårast att hinna med!


Hur ser er vecka ut?? Lugnt eller Stressigt??



Hoppas verkligen att Ida & Jag hinner med en sväng till stan och en fika i veckan :)




                                                                                                 Nachi nach Janni




Dagens namnsdag

Grattis!!

Idag är det Gottrid som har namnsdag!

Hoppas alla som heter Gottfrid får en riktigt bra dag.

Bamsekramar Janni ♥ 

Ps. Glöm inte ett Grattis till den Gottfrid som du känner Ds.

 


God Natt & Sov Gott

God Natt & Sov så Gott!
Nu skriker sängen på mig och jag efter den. Vi hörs imorgon! Puss & Kram
Nachi nach Janni




Ps. Extra pussar & kramar till Niklas. Är så glad att få vara din. Älskar dig ♥♥


Vilka hjältar !!

Sitter och tittar på tv och har hittat tv4. Där går det just nu en gala. Svenska hjältar 2009 galan!
Det är bara så underbart att se att det finns så många härliga människor i vårt land. Som verkligen bryr sig om andra människor och som bara vill hjälpa andra.

Här är dom Svenska hjältarna 2009

Sam & Stina Dahlgren
Moussa N´Diayes
 Anna Venegas Rydmark
  Hossein Afshin
Liv Kjellberg
 Madelene Sundström


Ett genuint och otroligt stort hjärta är vad dessa människor har. Sätter andra människor framför sig själva!

Ett STORT tack till er :)


Nachi nach Janni


Sötare Luciatåg får man leta efter...

Hur söta som helst! Jätte fint va det på Tages dagis idag. Så mysigt. Dom hade luciafirandet ute och alla barnen hade tjocka överraller under sina lucia kläder.Många söta "michelin" tomtar,pepparkaksgubbar,tärnor,lucior och stjärngossar :) Duktiga på att sjunga osså fast att de va lite ur ton ibland, men det gjorde de bara ännu gulligare! Här kommer lite bilder på Tage som tomte nisse :)

Sötaste tomtenissen i hela Strövelstorp ikväll :)


Nachi nach Janni


Luciafirande i Strövelstorp

Nu ska jag sticka hem till syster Jill och hennes familj ♥ Vi ska sen gå därifrån tillsammans bort till Tages (hennes minsta pojke) dagis. Där ska dom ha Luciafirande. Ska bli kul att titta på dom små pojkar och flickorna! Så söta... Jag får  ta lite kort som ni får se sen. Vi hörs senare ikväll... Puss&Kram



Nachi nach Janni


10 dagar kvar till Jul...

Nu är vi nära... tio dagar kvar till Jul, kan ni fatta? Herregud vad tiden går fort. Jag hinner alltså inte med. Därför känns det så himla skönt att veta att man är klar med sina julklappar! Nu är det bara julstämning och en massa mys fram till jul =) Är ni klara med era julklappar?


Jul stämning i Helsingborg... Är det inte fint??

Nachi nach Janni


Dagens namnsdag

Grattis!!

Idag har Sten & Sixten namnsdag!

Grattis till alla er som heter Sten eller Sixten. Hoppas ni får en riktigt bra dag!



Många bamsekramar Janni ♥

Ps. Glöm inte att säga Grattis till dom som du känner som heter Sten eller Sixten Ds.

 

Nachi nach Janni


Middag hos moster & morbror

Igår kväll va jag hemma hos moster Gittan & "morbror" Lennart. Dom hade bjudit hem oss på middag :) Alltid trevligt.. God mat fick vi osså ! Så Tack för en trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap!!


Jag & Milla på Aleks 21-års fest

 

Ps. Igår handlade jag klart mina sista Julklappar :)
Nu är jag klar... skönt som bara den, nu kan man njuta fram till jul Ds.


Nachi nach Janni


Lördag!! ... i efterhand

Update igen (då man inte hinner med in real time)

Lördag lördag äntligen va du här. En riktigt kul lördag hoppades vi på och oj oj så rätt vi fick! En riktig skön och härlig lördag. Systemet va vårt första "stop" hehe de behövdes ju handla en del... båda till mig och Niklas och sen också till Aleks. För han hade ju gått ut med att han inte ville ha något, så därför fick de bli en korg med öl och cigg (vilket han älskar) :)
Sen va det ju bara hem och göra sig iordning eftersom vi också skulle hem till min syster på middag innan vi skulle vidare till Aleks & Milla.

Klockan 18 är vi hos syster Nina :) Får super super god mat (va verkligen jätte gott,som alltid) och mycket trevligt sällskap. Maten den här gången bestod av följande!

Först en
Turkisk soppa
Sen till "huvudrätt" fick vi potatis gratäng med lövbiff som va rullad med någon ost. Sallad och en god sås som tillbehör 
:)
Till efterrätt fick hembakade
Lussekatter, Pepparkakor, Glass & någon Turkisk kaka (typ som baklava)

Vi hade super mysigt och trevligt. Tack för det syster med familj !


Vidare hem till Milla & Aleks...


Där va festen igång och en massa härliga och trevliga människor, kan det blir bättre??

Nä de tror jag knappt...
Festen varade natten lång så det är ju lite jobbigt att skriva om de, så därför kommer jag lägga in lite bilder istället. För det är ju faktiskt så att En bild säger mer än tusen ord!

Enjoy our beauty ;)



E de inte två vackra töser detta va?? :) Milla & Erika ♥

Alla tre... snyggve ;)


Honey & Smeka verkar ha kul ... hehe


♥Jag och min älskade Camilla ♥

haha seriösa vi ;)

Puss Puss på dig ♥


Detta får bli sista bilden... Milla & födelsedags barnet Aleks :)

Måste bara säga Tack till alla som va på festen i lördags. Jag hade super trevligt, hoppas ni med hade det :) De får vi göra om snart.
Extra Tack till Milla & ALeks!


Nachi nach Janni


Ett stort Grattis till en liten kille!!


Stort Grattis Erik Grönwall!!

En toppen bra genomförd final som pricken över i:et
En värdig vinnare och en härlig kille på och utanför scenen.
En ny stjärna i Sverige.


Erik Grönwall Idol 2009

Nachi nach Janni


Precis innan ögonen släcks för idag :)

Snart dags att sova, det är ju en dag imorgon också :)
Det är ju inte vilken lördag som helst! Först ska jag och Niklas iväg och fixa lite ärenden och sen ska vi hem till syster
Nina med familj och äta middag :) mums mums!
Sen är det direkt därifrån vidare till
Aleks fest :) ska bli super kul.
men men får berätta mer om det imorgon... den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

Nu innan man somnar hade jag och Honey tänkt titta på lite film...
Men nä då somnar han! Så nu får jag väl se den själv. Har ni sett den?? Är den bra??



Min åsikt om filmen kommer senare...

Nachi nach Janni

Några snygga tips från mig till er :)



                      
                      Armband:
          1. 1099 kr - Bubbleroom

                 2. 49.50 kr - H&M
            3. 1299 kr -Bubbleroom

            4. 1949 kr Bubbleroom

               5. 399 kr - Lyyxa


Nachi nach Janni


Är det en spännande Fredag vi har här eller??

Jaha!? Vad händer ikväll då?? Vad ska man hitta på? Någon som ska göra något kul!?




Jag vet faktiskt några! ... Första har vi ju som nog dom flesta vet. Calle & Erik från Idol. Dom ska ju tävla mot varandra idag i finalen av Idol 2009 :) Så där har vi ju något spännande...
Vem ska vinna då? Vad tycker folket ute i Sverige?? 




Sen vet jag osså att en viss Hanna (härlig tjej i mitt fotbollslag) fyller ju 18 år idag! Det är hennes "stora" dag idag. Grattis Grattis till dig :D
Jag kommer ihåg när jag fyllde 18, känns som jätte länge sen. Gud de va en rolig dag!
Men som sagt hennes födelsedag och jag råkar veta att det ska firas riktigt ordentligt för henne i Helsingborg idag! Så jag hoppas verkligen att alla ni som ska fira henne får riktigt kul.

Nu till det som alla här vill veta! Vad ska jag göra!?? Jag ska faktiskt vara så tråkigt att jag ska nog bara vara hemma framför tvn och ta det lungt (ladda upp inför imorgon,hihi). Därför är det ju inte helt omöjligt att det blir lite God mat och Idol...


Ps. Måste osså bara titta på Torsdagens avsnitt av Mammas Pojkar. Jag jobbade ju då så jag missade.
Tv4 Play nästa ;) Ds.

 Vi Hörs lite senare Puss&Kram 


Nachi nach Janni


Namnsdag den 11 Dec 09

Grattis!!

Idag är det Daniel & Daniella som har namnsdag!

Jag säger Grattis till alla som heter Daniel eller Daniella och hoppas ni en riktigt bra dag :)

Ett litet extra Grattis säger jag till dom Daniel & Daniella som jag känner, tänker lite extra på er idag!

Bamsekramar Janni ♥

Ps. Glöm inte ett Grattis om du känner någon som heter Daniel eller Daniella Ds.


God Dag,God Dag för idag :)

Då va det Fredag igen (jag hinner alltså bara inte med) och en jobbe vecka klar. Jag är ju ledig denna helgen vilken är super skönt! Jobbar ju nästa så då är det skönt men lite fri osså.

Jag har varit hemma hos mormor idag (hon va pigg och glá, så det va super skönt att se) och lämnat hennes nya klocka som jag köpt till henne! Så nu är mormor super trendig ;) Hur modern som helst.
Jag har en cool mormor ;)
hehe


Här är min älskade lilla mormor! Söt hon e va??


Sen har jag också, på väg hem från jobb köpt halva Aleks present som han ska få imorgon (fast att han sa att han inte ville ha något. Jag måste ju köpa något litet) när vi ska fira hans 21-års dag och festa :) Så se upp... hehe skoja men på lördag då ska vi festa. Ska bli super kul. Det ser vi verkligen fram emot. Anledningen till att bara "halva" presenten är köpt är för att resten ska köpas imorgon förrmiddag! hehe Konstigt, jag vet men men så är det när man får presenter av mig och Niklas, för vi är lite konstiga ;) Tyvärr kan jag inte berätta vad det är vi köpt, om han nu skulle se det här på bloggen (hade ju inte varit så kul).




Imorgon Milla!! Då jäklar ska vi festa! Ska bli super kul, denna gång tar vi killarna med på våra crazyness ;) !!


Puss på Er från Milla & mig ;)


Nachi nach Janni  
 


Dagens Namnsdag

Grattis!!

Idag är det Malin & Malena som har namnsdag!
Därför säger jag Grattis och hoppas att som heter
Malin eller Malena
får en riktigt bra dag :)

Ett litet speciellt Grattis vill jag ge till dom Malin som jag känner. Tänker lite extra på er idag!
Hoppas ni får en super bra dag. Puss&Kram


Många bamsekramar / Janni ♥

Ps. Glöm inte att säga Grattis idag om du känner någon Malin eller Malena Ds. 


Vattnet är tydligen inte drickbart!?

Ha en super trevlig dag och kväll! Nu måste jag fixa innan det bär av till jobb!

Bye Bye Sweden

Hello Denmark



Vad är nu detta jag hör! Precis innan man ska iväg får man ett samtal om att man inte får dricka, duscha eller på något sätt använda vattnet i Helsingnborg! Tydligen någon läcka någonstans! Blir man inte trött?? hehe
Men men då är det ju tur att man snart ska åka över till Danmark. Hehe men det är väl bäst att höra med dom på jobb så deras vatten är okej !

Är det någon som vet något om vattnet? Är det okej att duscha ikväll efter jobb??

Nachi nach Janni


Spännande dag verkligen!

Torsdag ;)

Idag är det jobb som gäller för min del (jobbar kväll). Så nu är det snart dags att göra sig iordning och äta lite lunch innan det bär av till jobb! Efter jobb är det raka vägen hem och sova för sen är det jobb imorgon bitti igen ! hehe Kul förstår ni ;) hehe

Det är inte mycket man hinner med att göra när man jobbar kväll, men jag har iaf varit lite effektiv och varit och handlat lite! Duktiga janni ! :)

Tyvärr! Så missar jag träningen ikväll eftersom jag jobbar men jag får ta igen det på Tisdag! :) Lycka till ni andra tjejer som är där ... (träna lite för mig med)


Hehe hittade ett gammalt kort på mig ;) Hur fan ser jag ut i håret här?? hehe
Ser ut som om jag varit ute i värsta stormen !

                                                                                                                Nachi nach Janni


Nu ska bilen rulla igen!

Då va det dags igen! Inte länge man får vara hemma inte! hehe
men nu ska jag iväg och träffa min Honey så det är bara kul.
Jag jobbar kväll imorgon
(14.30-22.00) och Niklas ska till doktorn med sitt knä imorgon bitti. Därför har vi sovmorgon tillsammans (de va ju inte igår!) Det ska blir skönt och mysigt. Bara ligga och sova längre och mysa innan vi går upp! Love it! De skulle man haft varje dag! (verkligen önsketänkade)


Hahaha hittade några gamla bilder på Mig, Alexandra & Rebecka från 2006 :)

Gud vad man förändras på bara några år! Känns som hur länge sen som helst samtidigt som det känns som igår!
Sakner er tjejer! Hoppas ni har det gött i
Australien

Nu sticker jag! Vi hörs sen! Puss&Kram


                                                                                   Nachi nach Janni


Lite värme såhär i mörkret kanske?


Gud vad jag längtar tillbaka till värmen när man ser såna här bilder!
Blir ju inte bättre av att Emma är i Thailand och har det gott och njuter eller att
Alexandra & Rebecka är på andra sidan jorden, i Australien !
Eller av att det är skit kallt här hemma i Sverige :(
Jag får nog ta och hitta på något kul nu som gör att jag glömmer värmen för en stund!
Kanske en bra film och lite varm choklad(det får blir min värme) innan det bär av hem till mormor :) 

Nachi nach Janni ♥


Dagens Namnsdag

Grattis !!

Idag är det Anna som har namnsdag!

Därför säger jag Grattis och hoppas att alla som heter Anna får en riktigt bra dag :)

Ett litet speciellt Grattis vill jag ge till dom Anna som jag känner. Tänker lite extra på er idag!
Hoppas ni får en super bra dag. Puss&Kram



Många bamsekramar / Janni ♥

Ps. Glöm inte att säga Grattis idag om du känner någon Anna Ds. 


God Morgon :)

God Morgon God Morgon!

Ny dag är här och det är väl härligt! Idag finns där lite saker på schemat som ska göras. Sen imorgon är de ju jobb som gäller igen så då hinner man inte med så mycket annat!
 

√ Städa huset
   

√ Tvätta

       

√ Hem till mormor och lämna hennes nya klocka jag köpt :)




√ Göra en härlig lunch till mig själv !


 

Hehe ja ungefär så kommer nog min dag se ut! Sen blir det nog lite annat osså men men de e sånt som får komma under dagen :) Nu måste jag starta... 
Vi hörs senare Nachi nach Janni ♥


En trött tjej som längtar efter sängen!


Nu är Janni trött! Nu vill jag sova och förhoppningsvis vakna "som en ny janni imorgon" hehe
det hade varit skönt. Så för att det ska hända är det väl bäst att gå och lägga sig nu. Nu hör jag osså att min älskling Niklas kommer :) så mysigt! Nu säger jag God Natt & Sov Gott, Hörs imorgon!

Nachi nach Janni ♥

Träning från bänken ikväll !



Nu ska jag gå in och ta en skönt bad innan det är dags att åka iväg till Gantofta!
Ikväll är det ju träning för oss tjejer :) Tyvärr så är jag ju fortfarande halvsjuk så jag får nog stå över träningen ikväll. Men jag ska såklart ditt och kolla när dom andra tjejerna e duktiga! Hade gärna varit med själv men ska passa mig nu när man inte e helt frisk. Jag orkar inte bli ännu sjukare nu när det snart är jul och allt! Hörs när jag kommer hem! Ha en bra kväll, Puss&Kram!


Ps. Hoppas Ida kan följa med på träningen idag och kolla :) hade varit super kul. Ds


Nachi nach Janni ♥


Love this one!


Vill ha!!! Såg denna klockan när jag satt och kollade igenom reklamen som kom i brevlådan idag :)
Denna klockan finns på Ur & Penn

Hoppas någon snäll människa inte har köpt julklapp till mig än, hehe
Annars får jag väl själv slå till på en sån här! Hur snygg som helst :)


Mums Mums med Varm Choklad i det kalla Sverige!


Här sitter jag med min varma ckolad och njuter :) Jag älskar varm choklad! Mums Mums!
Det som saknas nu är en Nybakad Lussekatt ;)
Vad tycker ni? Vad är eran favorit?
                                 

                        Nachi nach Janni ♥


Me and my sisters ♥


Jag & syster Nina i Turkiet i somras :) Vilken härlig semster det va!
Satt här och tittade på lite bilder som man samlat på sig under åren...
Så otroligt många minnen de finns bevarande där :)
En bild säger verkligen mer en tusen ord!

Jag måste också bara säga Tack till mamma som har givit mig tre underbara systrar :)
Nina, Jill & Linn är dom bästa systrarna som finns, lovar!
I Love you girls :)
Men dom är inte bara tre underbara, helt fantastiska systrar, utan också tre av mina bästa "vänner".
Dom finns alltid där om det skulle vara något och dom har så mycket kärlek!
Jag är väldigt lyckligt lottad som har fått något så fantastiskt. Hoppas att ni också har någon som gör ert liv så bra! Jag får verkligen säga att jag är rik! Inga pengar i världen är värda så mycket som syskon & familj :)

Nu är det också så att snart kommer det ännu fler i vår familj...fler syskon blir det inte! Vi är mer än nöjda på den fronten. Men syskon barn är vi inte klara med än :) Vi har kommit en bit på vägen mer där är en del kvar.
Än så länge är där tre små älsklingar.
Jills älskade pågar Edvard & Tage
Ninas
älskade tös Lisa.

Sen är där ju en till på väg hos Nina :)
Jag & Linn har ännu inte börjat "producera" men de kommer...

♥Tack Tack älskade mamma för denna fina gåva du givit oss ♥

                                                                                                                                           Nachi nach Janni ♥



Bilen till Ramlösa

Nu ska jag ta på mig lite kläder och sen sätta mig i bilen och köra till Ramlösa.
Bye Bye Vallåkra!
Hörs senare

Nachi nach Janni ♥

Sjukling

Vaknade igår morse av klockan. Skulle upp och jobba men måde skit. Fick ringa till jobb och säga att jag inte kunde komma. Tråkigt men så är det ibland!
De va ingen rolig dag igår. Sov nästan hela dagen till det att Honey kom hem från jobb (vid 18.00 tiden) Sen blev jag "utsatt" för det värsta jag vet. Att spy ! Fy fan vad det är räligt :( Hatar det!
Men det va väl något som behövde komma upp...

Idag mår jag lite bättre, men är inte helt kry. Men tänkte jag skulle ta mig en dusch snart :)
Sen vill nog magen ha lite mat osså!

Vi hörs sen
Puss & Kram

Nachi nach Janni ♥

Söndag kväll

Nu ligger jag här i sängen med min älskade Niklas. Trötta båda två är vi. Kanske en film innan man somnar! Lite mys ni vet :)
Imorgon är det jobb igen...sen imorgon kväll ska jag och Niklas iväg och titta på en lägenhet! De ska faktiskt bli riktigt kul. Så nu flyttar vi kanske snart...vi får väl se :)

Men men nu är jag super trött och filmen väntar!
Hörs imorgon
God Natt & Sov Gott!

Nachi nach Janni ♥


Honeys skor på en sten någonstans i Sverige!
Hahaha
(I Göteborg)
Undra om dom står kvar!?

Ps. I LOVE YOU



God Natt, Sov Gott & Dröm Sött!
Vi hörs imorgon
Puss&Kram
Nachi nach Janni ♥


Resultat av mammas pågar!

Nu har jag sätt avsnitt nummer nio! Tyvärr va det inte riktigt dom jag hoppades skulle åka, men sen är det ju inte mitt val heller.

Jag tyckte så här:

Bobby skulle ha skickat hem Jane! (Han skicka hem Sara)

Christian skulle ha skickat hem Maja! (Vilket han gjorde)

Tim skulle ha skickat hem Moa! (Han skickade hem Pia)

Såhär tycker jag dom ska välja nu!

Bobby ska välja Julia (hade mest hoppats på Sara)

Christian ska välja Martina (henne har jag hoppats på från början)

Tim ska välja Viktoria (hoppas på henne, gillar inte Moa)

På torsdag får vi ser hur det går! Blir det som jag "hoppas"?


Tur att jag har min älskade Niklas ♥ Så jag slipper vara med i såna program!


                            Nachi nach Janni ♥


Mammas pågar!

Jag säger bara Mammas Pojkar !

Är inte det ett helt underbart program ? Jag tycker det. I love it!
Sen är det ju tyvärr så att det går på Torsdagar kl 20.00 på TV4, vilket gör att jag aldrig kan se det. Jag tränar ju då! Men som tur är det så finns det ju något som heter TV4 Play. Jag kollar på varje avsnitt där. Nu är det dags igen ! Nu ska jag se Torsdagens avsnitt. 

Vaför gillar jag då detta programet så mycket!? hahaha jo för dom är ju bara för härliga alla dom människorna! Så himla kul och underhållande. Den ena är mer dum än den tredje ;) hehe. 

I just love them, thats all! :D

 
Christian med mamma Gerd! Tim med mamma Susanne! Bobby med mamma Naima! 

Nachi nach Janni ♥

The little Update!

Tyvärr så har jag inte hunnit vara inne och skriva en massa kul saker på sista tiden. Men lovar att försöka hinna med mer framöver.

Update:

Fredags jobba, hämta wilma och freddis på dagis. Va hemma efter jobb vid nio tiden cirka. Edvard, Tage & Lisa va ju här då och skulle sova över... så då är där ju mycket med bara de! Men så himla goa alla tre.

Lördag/idag har jag jobbat. Uppe med tuppen va jag och trött som bara den. hehe När jag sen kom hem från jobb har jag passat Lisa. Hon ska sova här inatt igen :) Just nu ligger hon och sover i soffan med mormor.

 

Saknar min Honey ♥ Han är med några kompisar och dom nördar sig och spelar data. Så inatt blir de till att sova själv :( men men de får gå. Hoppas jag kommer sova gott iaf (kan hända, eftersom jag är himla trött)

Måste bara kommentera gårdagens Idol. Yes Yes Yes mina två favoriter gick vidare. Kommer bli en super final!! Må bäste man vinna ;)




Här hittade jag två bilder på mig från -08


Dags att titta på film innan man somnar

NU är det dags att sova. SKa upp tidigt imorgon. Är riktigt trött också. Som vanligt efter en lång dag. Jag älskar kvällarna när man är riktigt trött och man får krypa ner i sängen tillsammans med min älskade Niklas. Han ligger i sängen och han är varm och go! Kan det blir bättre än så?? Att dela säng tillsammans med honom är det bästa jag vet. Hatar när vi inte sover tillsammmans. Då vaknar jag flera gånger på natten för att han inte ligger bredvid mig. Men som tur är så sover vi nästan alltid tillsammans. Så även inatt.

Nu ska vi gå och lägga oss och dejta våra kuddar ;) Därför säger jag God Natt & Sov Gott och Tack för idag.

Ps. innan vi somnar blir det en film. Återstår att se vad det blir för någon :)

Hittade en bild på mig när jag var brunett! Funderar på att färga det brunt igen! Va tycks ??





Puss & Kram Nachi nach Janni ♥♥

Agne bestämmer , så är det bara!

Hjälpt mormor och "morfar" Uno idag med en del saker. Jag har varit så duktig idag och hjälpt dom med att dammtorka hela lägenheten och sätta fram alla deras julsaker. Tomtar och allt möjligt! De blev hur fint som helst... så mysigt och grant ;) hehe Sen fick man ju umgås lite med mormor och morfar !

Leka med Agne måste man ju osså göra när man är där. Annars blir man utskälld av honom... hehehe (Agne är en liten kanariefågel/Undulat) så himla söt han e asså.
Han är inte vilken fågel som helst. Nä, han är en fågel som vet vad han vill och som ingen sätter sig på. Kan låta konstigt, tro det eller ej men alltså det är verkligen sant!
Agne är inte som andra undulater. Han dricker inte ur sin vattenbehållare i buren utan han ska dricka direkt ur mormors glas! Sant, han skulle aldrig få för sig att dricka ur något annat än ett vanligt människo glas, hahah. Så kul. Han kan heller inte flygga, utan går runt på golvet som en liten hund.
Om telefonen ringer och mormor eller morfar svarar så blir han förbannad. hehe Då börjar han skälla så man knappt hör vad dom säger i telefonen. Han måste vara i centrum hela tiden och man ska inte tro att han "bara är en fågel". Nä du! Tro aldrig det. Han är herre i huset och det är han som bestämmer... hehehe. Men Gud vad han är söt.
Måste bara säga en sak till om Agne. När mormor och morfar åker hemifrån. Om dom ska handla eller bara hem till någon det spelar ingen roll. När dom senare kommer hem igen då är han så sur på dom, för att dom åkt ifrån honom. Först "ignorerar" han ut dom och pratar inte med dom och sen när han gjort det ett tag så börjar han skälla på dom. hehehe Då gäller det att fjäska ordentligt! hahaha

Och allt detta från en undulat som inte är större än ett Päron ;) Kan man då något annat än älska ett sånt djur!?


Nachi Nach Janni ♥

High heels!!


Jag bara älskar High Heels...
Det finns ju så många otroligt snygga skor! Jag skulle kunna handla hur mycket skor som helst. Man kan nog inte få för många skor tror jag.
Men nu har jag faktiskt hittat ett par skor som jag knappt vet hur jag ska reagera när jag ser!
Undra hur dom tänkt när dom gjorde dessa skorna? Eller dom har inte tänkt snarare!?
Så himla fruktansvärt hemska!!

Nå?? Vad tycks? Hahaha...Snygga eller? ;)

                                                                                                                                                    Nachi nach Janni ♥


hejsan svejsan

Onsdagen den 2 December :)
Dagen började med jobb halv åtta imorse. Herregud vad kallt det va på morgonen. När jag gick upp va det 5 minus grader ute. Usch ! Fryser ju bara att tänka på det. Så det va att ta på sig mycket kläder innan man begav sig till jobb.

Efter jobb stack jag direkt och  hämtade Edvard i skolan. Dom hade föräldra fika på hans skola & fritids. Så de va ju jätte mysigt :) Sen körde jag och Edvard hem till dom och han läste sig läxa för mig. Han är så duktig på att läsa, trots att han bara är sju år! Senare kom Micke och Tage osså hem. Sen satt vi och läste lite böcker, la pussel och fikade med lussekatter (såå gott!) Middag fick man osså när man va där. Gott gott.
På fredag kommer både Edvard & Tage hem till oss och ska sova över...ska bli jätte mysigt! Då ska vi mysa och ha det gott :)

Nu sitter man här framför datan och klickar lite. Har precis tittat på "Oskyldigt dömd" på TV4 :) super bra program. Gillar ju Mikael Persbrandt ! En jätte bra skådespelare :)

Nu pratar jag med Honey i telefon. Sen är det dags att sova! (dejta kudden)

Hörs imorgon! Nachi nach Janni ♥






Dejta sängen i några timmar

Nu är det snart dags att sova! Ja då va denna tisdagen snart slut. Tyvärr blev det ingen träning för mig ikväll. Det va ju tråkigt. hade verkligen sett fram emot att träna ikväll. Men ibland är där andra faktorer som gör att det inte går! Hoppas träningen gick bra för er andra tjejer... Vi ses på torsdag hoppas jag. Då är jag på det igen ;)

Sängen är där nere och jag kan höra den ropa på mig. Min kropp ropar tillbaka till sängen, kommer snart! Jag är så himla trött... jag har varit det nu i flera dagar. Förstår inte varför. Hoppas det blir bättre snart. Speciellt eftersom jag ska jobba hela helgen, fre,lör,sön :) så då kan de ju behövas lite energi!

Nä nu får det vara nog för idag. Somnar snart sittande. Vi hörs imorgon. God Natt & Sov Gott. Puss&Kram

Ps. God Natt Honey & Sov Gott du med. Älskar dig ♥ Vi hörs imorgon efter jobb! Ds. 

                                                                                                                                               Nachi nach Janni ♥ 


Jag i bilen på väg till Ullared med Milla bredvid mig ! Vilken profsig fotograf ;)

Tomatsoppa!!!


Gott Gott med Tomatsoppa !


Bloggen att följa ;)

Ett litet tips från mig till er ! Jag har två tjejkompisar (vi har varit vänner sen vi började lågstadiet) som tillsammans med en annan kompis har åkt till australien för att jobba. Vilken bara måste vara såå kul, verkligen ett äventyr! Därför har dom tre nu tillsammans startat en blogg, så att vi här hemma i sverige (och i andra länder) kan följa dom på deras "resa" ;) hehe.

Jag kan lova att jag kommer följa deras alla steg (eller det som dom berättar och skriver om på sin blogg iaf) på andra sidan jorden :)

Saknar er Alexandra & Rebecka, men vet att ni har det bra där över och hoppas verkligen att ni kommer att trivas :D

Här kommer en länk till deras blogg! Följ den ...

http://livingau.blogg.se/




Fan vad snygg jag kan va asså ;)


vecka 49

Vecka 49...

MÅNDAG:
 
Hälsa på mormor som ligger på sjukhuset.

TISDAG: 
Fönsternissen kommer och gör våra fönster rena och fina :)
Köra ner till stan med lillasyster och fixa med hennes bank igen!  
Köra hem till Emma K och lämna hennes svarta skor. 
Träning 20.30
 
ONSDAG: 
Jobba :)
Köra direkt från jobb till Strövelstorp och hämta Edvard i skolan.
På hans skola blir det lite fika innan vi åker hem :) så mysigt !
Eventuellt träffa Emma G och fika lite eller bara snacka skit.
(Emma ska ju snart åka på semester, till Thailand! Jag vill osså!)
 
TORSDAG:
Åka hem till mormor och hjälpa hon och "morfar" att sätta upp alla julsakerna.
Dom kan ju inte det själv nu när "morfar" han ont i benet.
Han ska ju opereras efter helgerna :)
Träning 20.30

FREDAG:
Jobba, hämta Wilma & Freddie på dagis vid halv tre tiden.
 Blir nog att man tittar på Idol (om jag hinner sluta på jobb) och har en skön fredagskväll.
 
LÖRDAG:
Jobba :)

SÖNDAG:
Jobba :)

Vecka 49 ser ut så här just nu. Sen kommer det dyka upp saker på lördag och söndag också, men har just nu inget mer än jobb planerat (vilket är skönt).



Bilder från i Fredags :)

Jag lovade att jag skulle lägga upp lite bilder från i Fredags, när jag och Milla var ute!
Såklart håller jag vad jag lovar... så här kommer några!

Enjoy!!


Milla min darling <3

True love and friendship ♥

Gott med Cider

Snygging!!

Me ;) hahahaha

Camilla :)

Peter Siepen va osså där :)

Peter & Jag ;)

partyyy!

Hallå ja snygging ;)

Närbild på sötnosen ;)

Paus i dansandet, dags för foto ! hehe

Peter & Camilla

Jag & Filip

Peter, Filip & Jag

Milla & Jag ♥

Snygging på dansgolvet ;)

Snygga eller vad ? ;)

Linslusen Peter & Milla :D

Oj oj oj, nu har en del kläder åkt av ;)

Tillslut Jag & min underbara Milla ♥♥

Måste bara säga Tack tack Milla för en underbar kväll. Jag hade super roligt. Hoppas du hade lika kul!
Den 12 december kör vi igen. Då är våra pågar osså med :D

                                                                                                                                           Nachi nach Janni ♥


December är här!

Idag börjar en av årets mysigaste och härligaste månad!
DECEMBER
December är en riktig "mys" månad för mig. Det är då man ska träffa familj och vänner och bara ha det gott. Sen blir det ju tyvärr inte bara sånt, eftersom de ska jobbas och allt det där vanliga osså :) men december är speciell ändå!
Det börjar bli riktigt kallt ute och när man vaknar på morgonen så vill man inget hellre än att ligga kvar i sängen och bara mysa lite med honey innan det är dags att gå upp!
Sen är det ju också så att det blir mörkt väldigt tidigt just nu och det gör ju också att "mys" faktorn blir högre. Det blir mycket levande ljus och mycket film och mys framför tvn på kvällarna.
Precis som det ska vara så här års.

Sen finns det ju något annat som jag också älskar med den här månaden. Det är alla ljusstakar & stjärnor som finns i alla fönster där ute + alla ljusslingor som folk har i sina trädgårdar (men de måste vara lite diskreta, inga blåa och röda slingor. De gillar jag inte alls). Det är ju bara så mysigt när man tittar ut och ser allt detta ljus på kvällarna :)

Så nu återstår det bara att se vad detta årets december för med sig :)
Säkert blir det en massa mys och andra trevligheter.
Vi får väl se ;)

Puss&Kram
Nachi nach Janni ♥

Hoppas vi får lite snö till Jul :)
Kan de blir mysigare??


RSS 2.0