Agne bestämmer , så är det bara!

Hjälpt mormor och "morfar" Uno idag med en del saker. Jag har varit så duktig idag och hjälpt dom med att dammtorka hela lägenheten och sätta fram alla deras julsaker. Tomtar och allt möjligt! De blev hur fint som helst... så mysigt och grant ;) hehe Sen fick man ju umgås lite med mormor och morfar !

Leka med Agne måste man ju osså göra när man är där. Annars blir man utskälld av honom... hehehe (Agne är en liten kanariefågel/Undulat) så himla söt han e asså.
Han är inte vilken fågel som helst. Nä, han är en fågel som vet vad han vill och som ingen sätter sig på. Kan låta konstigt, tro det eller ej men alltså det är verkligen sant!
Agne är inte som andra undulater. Han dricker inte ur sin vattenbehållare i buren utan han ska dricka direkt ur mormors glas! Sant, han skulle aldrig få för sig att dricka ur något annat än ett vanligt människo glas, hahah. Så kul. Han kan heller inte flygga, utan går runt på golvet som en liten hund.
Om telefonen ringer och mormor eller morfar svarar så blir han förbannad. hehe Då börjar han skälla så man knappt hör vad dom säger i telefonen. Han måste vara i centrum hela tiden och man ska inte tro att han "bara är en fågel". Nä du! Tro aldrig det. Han är herre i huset och det är han som bestämmer... hehehe. Men Gud vad han är söt.
Måste bara säga en sak till om Agne. När mormor och morfar åker hemifrån. Om dom ska handla eller bara hem till någon det spelar ingen roll. När dom senare kommer hem igen då är han så sur på dom, för att dom åkt ifrån honom. Först "ignorerar" han ut dom och pratar inte med dom och sen när han gjort det ett tag så börjar han skälla på dom. hehehe Då gäller det att fjäska ordentligt! hahaha

Och allt detta från en undulat som inte är större än ett Päron ;) Kan man då något annat än älska ett sånt djur!?


Nachi Nach Janni ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0