Nya familjemedlemmar ;)

Här kommer bilder på dom sakerna jag köpte igår efter jag varit hos frissan...



Båda två kommer från Bik Bok .

Nr 1 Är det Linnét / Tunikan, kostar 149:- och den är hur skön som helst nu när det börjar bli varmt. Gillar även detaljerna framme vid bystpartiet...
Nr 2 Är den randiga klänningen, kostar 199:- som också är väldigt skön. Eftersom det är bomullstyp så sitter det inte för tajt även om den följer din figur! Kommer nog bli ännu en favorit i sommar :)

Sen blev det även en liten väska. Jag har länge letat efter en liten svart väska. Som man kan ha till vardags och fest! Nu äntligen hittade jag en som va perfekt. På rea dessutom =)


Love the details...

Nr 3 Är väskan som kommer ifrån Only, kostar från början 200:- men jag köpte den för 100:- Den är perfekt i storlek. Inte för liten och inte för stor. På ren svenska skulle man kunna säga att den är alldeles lagom :)   

Nå? Vad tycks? Gillar ni det jag köpt?

Nachi nach Janni

Idag ska det tvättas igen...


Jeans tjejen kan man se ;) ...

Nu är det dags igen. Tvättkorgen är helt full och det behövs nån vända ner om tvättstugan. Så det blir lite springande fram och tillbaka i huset idag... men det ska väl gå bra. Solen skiner idag igen och vädret är bara underbart...
Hur ser vädret ut hos er?? Vad ska ni göra idag ?? 

Nachi nach Janni  

Hej hopp!


En skål fil med Müsli i innan man ger sig iväg igen...

Jag älskar sol, sol och åter sol...
Vädret är bara helt underbart. Solen strålar och man själv kan ju inte låta bli att göra detsamma! Solbrillorna används flitigt nu ;)

Nu är det snart dags att sticka och hämta småtingarna på dagis. Jag är bara hemma en snabb vända efter jag varit hos frissan i några timmar. 

Håret blev jätte bra. Ljust och fint så nu ska solen få göra sitt. Kommer va mycket ute i solen så blir det ännu ljusare ;) Tack så mycket Nikki för hjälpen med mitt hår!! Riktigt nöjd är jag... Sen får vi se vad Niklas säger ikväll när han kommer hem. 

Nu går jag ut i solen igen. Vill inte sitta inne i detta ortloigt fina väder. Kram på er! 

Ps. Köpte lite små saker på Väla idag. Bilder kommer sen... Ds.

Nachi nach Janni  

Jag låter tabellen prata...



Ett, två, tre – så är HIF glödhett



Så skriver Helsingborgs Dagblad idag om HIF:s seger igår mot Åtvidaberg
! HIF spelade nämligen ännu en match igår i allsvenskan. Även detta blev vinst vilket jag är superglad över. Nu leder vi före Malmö med två poäng... 
Kommer bli hur spännande som helst den 20 April när HIF & MFF möts i den största matchen på året för alla skåningar... Skånederbyt!!!

På Olympia den 20 April kl 19.00 Då smäller det... Hade varit så himla gött om killarna kunde vinna över MFF . Det hade gjort hela säsongen nästan. Klart att man alltid vill vinna SM-Guld men att vinna mot Malmö är en av höjpunkterna på hela allsvenskan. Så det hoppas vi verkligen på!!

Men men nog om fotboll... nu ska jag köra iväg ut till Väla. Ska försöka hinna hem om sen efter jag varit hos frissan och blogga lite. Får se om det finns tid då!!

Ha en riktigt bra dag i solen 

Nachi nach Janni
  

En ny dag, med massa kul =)



Idag är det Torsdag och mycket som ska göras idag. Jag ska hinna med en hel del så därför är det lika bra att börja tidigt. Sitter här och är klar. Väntar bara på att klockan ska bli tio :) Sen börjar dagen...

√ Ringa chefen och prata med henne

√ Ut till Väla och lämna in min ena klocka som behöver byta batteri
√ Till frissan kl 11.00

√ Hämta W&F på dagis kl 15.00

√ Passa syrrans dotter Lisa vid 17.30 tiden

Så ser min dag ut, så jag kommer ha att göra. Blir inte mycket sitta stilla, eller jo hos frissan men inte annars! Vad ska ni göra idag??

Nachi nach Janni


Jag är fly förbannad!!!


LÄS HELA DETTA INLÄGGET, SÅ NI INTE GÖR SAMMA MISSTAG SOM JAG OCH MIN SAMBO!!!

                                         



Herregud vad arg jag är! Det är inte sant detta. Känns som om jag håller på att explodera just nu... jävla idioter på Com Hem. Skulle kunna gå slå sönder datan nu så arg jag är!!


Allt började när vi va ute på Elgiganten i februari och skulle köpa Com Hem bredband eftersom vi flyttat. Vi gjorde det och valde ett som skulle kosta 99 i månaden i två månader, därefter 299 i månaden och en bindningstid på 12 månader, om man inte sa upp den efter dom två första månaderna.
Så det va ju hur bra som helst. Trodde de skulle va skit bra ju, men inte det. Nu började ju alla problem. Kommer hem en dag, någon vecka senare och i posten ligger en faktura på 374 kr. Jag blir helt förvånad och tänker vad fan är detta!? Det skulle ju kosta 99...

Då ringer vi in till Com Hem och frågar varför vi ska betala så mycket? Då säger dom att vi har beställt två bredband plus att det tillkommer en avgift på 70 kr på varje bredband. Därför är vi tvugna att betala in hela summan på 374 kr. Nästa månad kommer en faktura till... denna gången på 184 kr. Jag blir igen riktigt arg eftersom det bara skulle kosta 99 plus att vi betalde in för mycket förra månaden... 

Ringer till Com Hem igen och är denna gången ännu argare! Berättar hur allt ligger till och får då veta att dom ska ta bort det vi betalat för mycket på förra månadens faktura men att vi måste betala in den fakturan på 184 kr. Jag förstår inte varför för jag tycker vi har betalat det vi ska plus lite till... När jag pratar med den här människan på Com Hem säger jag till honom att vi vill inte ha kvar detta bredband eftersom det nu efter två månader kommer kosta 299, utan vi vill byta till ett annat... Han säger att det går att ordna . Tack tänkte jag, äntligen något som fungerar!! 

Trodde jag ja!... Två veckor senare kommer en påminelse på fakturan på 184 kr för att vi inte betalt den. Den här gången är jag fullständigt , ja jag vet inte hur arg jag va! (denna gången, är idag) Ringer till Com Hem återigen och får prata med en kille. Jag är riktigt arg men försöker i en lugn ton att berätta varför jag ringer och hur allt ligger till. Han säger att jag ska betala dom där 184 kr till com hem annars går den till inkasso. Men jag betalar inte bara en massa pengar till folk utan att veta vad det är och varför jag betaler det!
Efter att vi pratat en stund och kollat fram och tillbaka så ser vi att denna faktura ska betalas för att vårt bredband nu kostar 299 kr i månaden och eftersom vi betalade för mycket sist har dom dragit av det på dom 299 och då blev det 184 kr kvar att betala. Jag blir då helt chokad! Vadå vi har ett bredband på  299 kr i månaden? Det har vi inte alls. Det har vi ju för i helvete sagt upp!! Det kan han "tyvärr" inte se i sin data att vi gjort. Det är då så att det människa vi prata med när vi sa upp det har inte gjort det! Vilket betyder att nu är vi fast med ett breadband, som vi inte vill ha i 12 månader och det kostar oss 299 kr i månaden . Bara för att en idiot på Com Hem inte kan göra sitt jobb och se till att ordna det man ber dom om!!

JAG ÄR SÅ ARG SÅ DET FINNS INTE. TYCKER DET ÄR FRUKTANSVÄRT DÅLIGT AV COM HEM OCH INTE FIXA DET NÄR MAN RINGER IN. PLUS ATT DOM HAR KOLLAT MED "DOM HÖGSTA CHEFERNA" OCH DET GÅR INTE ATT AVSLUTA DETTA BREDBAND (reklamera) FAST ATT DET BLIVIT FEL OCH DET ÄR JU DOM SOM GJORT FEL, INTE VI!!! 

Så nu är vi fast med detta skitet i 1 år!!! 

Och vi kan inte göra ett skit år det...

Säger bara en sak! Teckna aldrig något bredband eller något som helst med Com hem ... Fast att man är ordentlig och säger upp och ändrar sina tjänster som man ska så får man som kund lida i slutet! HELT OTROLIGT. Jag längtar redan till dom 12 månaderna har gått så ska jag en gång för alla se till att jag aldrig mer är kund hos Com Hem , det kan jag lova!!    

 

Jag är fullständigt rasande idag!! Jävla idioter det finns asså!!

Nachi nach Janni


Yesterday was a very good day!!


En bild på mig på väg hem i bilen... en av dom berömda Ullareds påsarna har också fått vara med på bild!!

God morgon alla söta! Nu har jag precis vaknat efter en natt med mycket bra sömn. När jag kom hem igår från Ullared va jag och syrran bara helt slut. Vi va inne på Ullared längre än vi trott så när vi väl kom hem orkade man ingenting. Jag bara ställde kassarna innanför dörren och gick och la mig i sängen. Jag har sovit "som ett litet barn" inatt :) såå himla skönt...

Nu är jag utvildad och redo att lägga alla saker man köpt på plats. Tänkte jag kunde visa er lite bilder på det jag köpt! Eftersom det blev en del saker så blir det lite jobbigt att visa allt men några utvalda saker kommer här:


Jag köpte en vårjacka till Niklas plus en härlig Piké tröja, bara älskar färgen! Blir skitsnyggt på honom.

Sen blev det en hårfön och en kort, tajt svart kjol till mig!!

Den sista bilden jag visar är på den BH jag köpte till mig själv...

Det va några få saker av det jag köpte igår. Hoppas ni tyckte de va fint :) Gå gärna in och skriv vad ni tyckte! Nu ska jag se om jag kan få lite ordning på allt jag köpt. Vi hörs sen... 

Nachi nach Janni 



Till Ullared med Storasyrran !!


Så här ser man ut idag, när man snart ska sticka och hämta syrran och sedan rulla mot Ullared!!

♣ Converse ♣ Strumpbyxor; Lindex ♣ Tröja; H&M ♣ Tunika; Saint Tropez ♣ Jeansjacka; H&M ♣ Halsband; Present  

Idag ska jag och Nina stick iväg och handla en massa saker på Ullared. Tror jag kommer hitta en del där uppe! Vi får se när jag kommer hem, hur många tusen man gjort av med!! Tror ni jag är lika "galen" som hon i programet..? Det hoppas jag verkligen inte. Om det skulle verka så , vill jag att du stoppar mig Nina!! hahaha Nä men så mycket pengar skulle jag aldrig göra av med där, men några tusenlappar går ju alltid :)

Som ni kanske förstår så blir det inte så mycket bloggande idag på dagen eftersom jag är upptagen med annat :) men bloggar så fort jag kommit hem senare idag igen. Då får ni se vad jag hittat!!

Vad ska ni göra idag...? Ha nu en riktigt bra dag. Kram Kram

Nachi nach Janni  

Nu blir det Legend of the Seeker...

Nu ska vi sätta oss och kolla på några avsnitt av Legend of the Seeker...


Mums mums ... Gott Gott !!

Niklas äter banan med choklad... ser kanske inte så gott ut men smaker såå gott!

Gör så här:

Ta en banan och gör ett snitt längs banan. Tryck i fyra bitar av Marabou mjölkchoklad och lägg bananen i folie och sen in i ugnen :) Låt choklas den smälta och banan ska va mjuk invändigt. Då är den klar...

Riktigt riktigt gott blir det! Prova själv så får ni se =)

Nachi nach Janni

Iväg och handlar lite gott till mig och Niklas ♥


Bilder på mig innan man stack iväg till Hemköp...

Har precis varit iväg på Hemköp och köpt lite bananer och lite marabou choklad... Så nu är det i ugnen . Det kommer att bli hur gott som helst. En av dom enklaste och godaste desserterna jag vet  =) Visar bilder på det sen när det är klart... Ikväll blir det mys framför tvn ♥ , som vi äntligen har fått att fungerar som den ska.  

Nachi nach Janni


Hemma igen, nu ska det göras mat!!


En bild på sundet...

Här står man och tittar över på Sverige i Damark , på färjan på väg hem...

Hej hej på er! Nu har jag kommit hem från jobb. En tuff dag när man fick jobba över och allt! Nu ska jag bege mig ut i köket och göra lite Chili con carne hade jag tänkt!!

Vad har ni haft för er idag??

Nachi nach Janni


Nu säger jag God Natt ♥♥


Kiviks Päron Dryck... riktigt god :) Suttit och drukit lite gott när jag tittat på tv...

Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen och sova några timmar. Imorgon är det jobb som gäller och det är tidigt upp imorgon som gäller. Är hemma igen vid halv fem tiden imorgon. Bloggar mer då!!
Hoppas ni får en riktigt bra dag imorgon, vad ni nu hittar på!! Sov Gott & Dröm Sött...

Nachi nach Janni

Idag fick de gå snabbt...


Solen till och med lyser in genom fönstret på maten =) Såå härligt...

Ibland har man inte så mycket tid att lagga mat. Idag va en sån dag. Eftersom Niklas skulle iväg och träna så fick det bli mat som gick snabbt att göra. Därför blev det Pasta med Kassler och sås a lá Niklas ;) Riktigt gott va de faktiskt. Han är så duktig ♥ Vi slog våra två kloka huvud ihop och kom fram till denna extremt svåra och avancerade måltid ;) haha 
Men det viktiga är ju att det smakar bra, och det gjorde det absolut!!

Nu sitter jag och läser min bok, Flyga Drake. Ska skriva mer om vad den handlar om senare! Puss&Kram

Nachi nach Janni


Bra spelat killar! HIF serieledare igen...

En glad Janni är nu hemma igen... ska nog ta och göra mig något att äta... man blir hungrig av att gå på fotboll ;)


Jag på Olympia i pausen...

Linn & Linda va ju osså med =)

Här vattnar dom planen i halvlek... såhär ska en riktigt gräsmatta se ut!! (kom ihåg det Anders Svensson)

HIF vann!! Gud vad glada vi blev! 2-1 till Helsingborgarna... Hur gött som helst. Nu leder vi serien igen. Än så länge är vi bäst =) HIFs mål gjordes av Ardian Gashi & Markus Holgersson. Well done boys...

Nachi nach Janni

Nu bär det av till Olympia...



Jag är redo för matchen nu ... Hejja HIF. Nu ska ni vinna :) På med solbrillorna så är jag redo!!

Dagens outfit!

♣ Strumpbyxor  Lindex
♣ Skjorta  Only
♣ Kofta  H&M
♣ Armband  Thomas Sabo
♣ Klocka  "Regal"  Ur&Penn

Jag tar mina Ray-Ban i handen och ger mig av mot Olympia, Ses vi där??

Nachi nach Janni


God Morgon God Morgon, söndag är här...


En bild från terasstrapporna ner mot stan!!

Ett soligt & härligt Helsingborg...Sundets Pärla som vi älskar ♥

Jag och Niklas började dagen med en härlig frukost framför tvn ... skönt att bara kunna slappa och njuta ut av vara lediga båda två! 
Idag skiner solen i Helsingborg igen! Idag ska jag iväg på fotboll. HIF ska möta Elfsborg på Olympia. =) Vid vinst går vi återigen upp i serieledning så det hoppas vi verkligen på!!  

Bilder från dagen kommer naturligvis senare! Nu ska jag ordna lite här hemma, innan det är dags att göra sig klart med solbrillor och allt ;)

Hur är vädret hos er?? Hoppas ni får en bra dag!

Nachi nach Janni  

Sängen kallar på en trött Janni ...


"Flyga drake" heter boken jag läser just nu. Skriven av "Khaled Hosseini"

Dags att krypa ner i sängen och mysa lite med Honey innan man somnar! Imorgon blir det nog en härlig dag. Vi hoppas på sol eftersom HIF ska spela . Hade varit perfekt med härligt väder och lite bra fotboll!!
Mer om matchen imorgon...

Hoppas ni haft en bra lördag! God Natt på er & Sov så Gott

Ps. Innan man somnar blir det lite läsning i den nya boken jag har börjat läsa... Ds.  

Nachi nach Janni


Now I have done it...


Är det samma Janni... ?? 

Hemma igen efter en stund hemma hos mamma och sen har jag varit och handlat ...
Jag sa tidigare att jag kanske kom hem "med en överraskning" ... och det gjorde jag!! 
Kan ni se vad det är!? Ser ni någon skillnad ?? 

Jag har klippt mig! Har klippt bort ungefär tio centimeter =) jag är super nöjd.
Tack Tack snälla mamma för de ♥

Nachi nach Janni  

Dagens outfit ... Leopard !!



♣ Skor  Din Sko
♣ Jeans  Acne  
♣ Linne  Gina Tricot
♣ Tunika  Gina Tricot
♣ Halsband  (fått i present)
♣ Armband  (vet ej)
♣ Klocka  "Regal" Ur&Penn

Nu ger jag mig ut det fina vädret och kommer inte hem förrän om några timmar... Hoppas ni har en bra dag, vad det nu är ni gör! Vad jag har hittat på får ni veta senare, kanske kan bli en liten överraskning. Jag hoppas iaf på det, men vi får väl se! Vi hörs senare...

Nachi nach Janni  


God Morgon allihopa!!


Här är maten från igår kväll =) Rostbiff med potatissallad! Hur mumsigt som helst...

Idag är det lördag och solen skiner utanför fönstret =) Det gör mig såå glad. Är så himla skönt att våren är här
(för det tror jag den är nu på riktigt) och man slipper alla varma vinterkläder! Dom har vi verkligen fått använda flitigt denna vintern så nu är det verkligen dags att slänga det längst in i garderoben !!

Idag har jag inte så mycket planeret än så länge! Niklas är iväg på någon träningsgrej så han är borta hela dagen. Kommer hem först ikväll/inatt. Han stack tidigt imorse... Jag vet att jag måste bort till Maxi och handla men annars är där inte så mycket på schemat idag... Vi får väl se vad som händer =)

Nachi nach Janni


Vad blir nästa för någon ??



Sitter och läst slutet på boken nu ...

Nu är boken slut. Den va riktigt bra. Jag hoppas bara att jag kan hitta en bra bok till nu . Jag älskar att läsa, finns inget bättre. Inga filmer är så bra som en bok =) Nu när man suttit inne och varit helt koncentrerad på boken funderar jag på om mamma & jag skulle ta en liten promenad!
Får höra med henne om hon är sugen på de. Hon kommer hem från ICA snart...


Har ni något tips på någon bra bok jag kan "sätta tänderna i" nu??

Nachi nach Janni





Dagens outfit!!



♣ Tunika: Only
♣ Strumpbyxor: Lindex
♣ Skor: Converse
♣ Halsduk: Gina Tricot
♣ Klocka: Sinobi
♣ Armband: Diverse olika märken ...

Nachi nach Janni

Ett litet mellanmål...



Lite yoghurt och lite macka , en bra bok. Då kan man bli sittandes i många timmar...


Jag läser ju boken "Vår lilla hemlighet" skriven av Toni Maguire och den är såå himla bra. Jag har inte många sidor kvar och kan knappt hålla mig ifrån boken. Den är så bra att jag inte kan sluta läsa den men samtidigt vill jag inte läsa ut den för då tar den ju slut...
Är det inte jobbigt?? Har ni någon gång varit med om det när ni läst en bok??

Nachi nach Janni


9 April ... FREDAG!!


Såhär ser man ut idag! Dagens outfit kommer senare!!

Morgon morgon på er !! Utvilade och vakna hoppas jag!? Själv sitter man faktiskt hemma hos mamma redan . Jag va tvungen att åka hem hit tidigt för jag skulle fixa med min danska bank och det funkar inte från vår data hemma. Eftersom det är bankärenden så måste det ju göras på morgonen!! Så nu är jag pigg och i full fart...
När mamma och lillasyster kommer hem sen, så ska jag hjälpa dom med en ska så därför blir det en fredag hemma i barndomshemmet ♥

Nachi nach Janni

The Blind Side...

Nu har jag titta klart på filmen... idag fick det bli "The Blind Side" med Sandra Bullock. Jag tyckte faktiskt den va bra. Typisk Janni film =) Någon av er som sett den ?? Vad tyckte ni i så fall ?? Nu är man ganska trött. Funderar på om man skulle starta en film till eller om man skulle gå in och lägga sig i sängen och läsa lite...



Niklas har fortfarande inte kommit hem. Saknar honom, Min älskade Honey ♥ Får ringa honom och höra när han kommer hem. Detta får bli det sista inlägget idag. Har en känsla av att jag kommer somna snart. Det har varit en lång dag.

God Natt & Sov Gott... (Jag hoppas att inatt ska bli en hel natt med sömn och inte en massa hosta!!)

Nachi nach Janni

Maten är klar, filmen är klar ! Nu blir det slappe kväll för janni


Pasta med Vitlök, Spenat & Räkor ... såå himla gott!!

Maten är klar nu och filmen startar jag nu . Det ska bli såå gott och skönt att bara slappna av och njuta i soffan! Hoppas Niklas kommer hem snart men tror tyvärr det blir ganska så sent ikväll :( Men men man får se det från den positiva sidan... snart är bilen klar och då får vi super mycket tid tillsammmans (i bilen, haha)

Hoppas ni får en trevlig kväll ni med!! 

Nachi nach Janni

Lite ny energi behövs nu!!

Nu har jag grejat klart med alla fotoalbum. Är trött och riktigt hungrig nu. Inte kunde man väl tro att de skulle va så jobbigt! hehe Så därför är det nu dags att lagga lite mat. Hade varit skönt att bara sätta sig framför tvn och äta sin mat och bara slappa, men tyvärr funkar ju inte vår tv. Det är någon sladd som saknas. Niklas ska köpa en sån sa han! hehe Men som tur är så går det att titta på film genom datan.

Det får bli god mat framför tvn med en bra film istället...

Nachi nach Janni


Här är dom!!! Love Love ♥

Här kommer dom fyra par skorna jag inhandlat! Nu har ni fått vänta länge nog :) Hoppas ni gillar dom nästan lika mycket som jag. Kom gärna och säg vad ni tycker om det jag köpt!  


Första paret! Från Din Sko 399 kr. Jag tycker dom är så klassiskt snygga. Man kan använda dom både till fest och till lite "finare" gånger...

Par nummer två är från Scorett "Tiamo" kostar 750 kr. Jag bara älskar modellen och alla detaljer på denna sko.

Här är en likadan sko men en annan färg! Jag hittade nämligen den här modellen och den satt helt perfekt. Kunde inte välja mellan lila och blå så det fick bli båda två!! Även denna kostar 750 kr.

Sist men inte minst så köpte jag denna fina på Din Sko för 399 kr. Jag gillar verkligen denna för att den har kilklack. Vilket både är otroligt snyggt plus att det är så skönt att gå i. Känns nästan som man har ett par platta skor på sig. =)

Nachi nach Janni

Snart så... Dom är bara såå snygga kan ni tro!!


Här är bilder på kartongerna skorna ligger i... Snart ska dom få komma ut och in i garderoben, tillsammans med mina andra skor! Hoppas dom kommer trivas ;)

Ni ska alldeles strax få se mina skor utanför kartongerna!!

Dagen börjar med att man tänkte man skulle ordna och fixa lite här hemma, men nu sitter man här och pillar med en massa saker som man upptäckt under tiden. Så fort man städer någonstans så hittar man en massa andra saker som och behöver fixas... Så nu ska jag snart börja att fixa med en massa fotoalbum. Så då blir där ordning där med! Här kommer ju vara hur snyggt som helst när jag är klar ;) hehe.

Nachi nach Janni

En paus i städandet... en God paus !!



Mums mums med Hallon,Blåbär & Banan Smoothie

Nu beslöt jag mig för att ta en liten paus på fem minuter i städandet och gjorde mig en god mumsig Smoothie :) Den blev helt perfekt och jag ska riktgit njuta av den nu! Sen blir det tillbaka till städa städa. Vi hörs senare...

Nachi nach Janni


God Morgon God Morgon


Blir kanske också en härlig promenad i skogen idag!!

Hoppas ni sovit gott! Jag har faktiskt sovit hyfsat gott inatt! Har hostan kanske börjat ge med sig nu?? Vågar man kanske hoppas lite på de! De hade ju varit så himla skönt... jag hoppas och väntar fortfarande på min första hostlösa natt på flera veckor :)

Idag är det en del småsaker som ska ordnas. Nu när man inte varit hemma (ordentligt) på flera dagar så är det en del som ska fixas.

Ska städas och fixas iordning
Åka och handla på Maxi, börjar bli tomt i kylen...
Lägga in bilder på skorna jag köpt! (fyra par)
Lagga mat till en hungrig Niklas som kommer hem senare ikväll/inatt!!
Sortera och hänga in all min och Nikals rentvätt

Sen kommer det säkert lite andra saker som dyker upp under dagen osså!!

Vad ska ni hitta på idag ??

Nachi nach Janni

Hur ser de ut hos ER ??


Sånt här fint väder har det varit i Helsingborg hela dagen!!

Jag blev lite nyfiken nu över hur vädret ser ut i övriga Sverige! Vi här nere i Helsingobrg har nämligen haft jätte jätte fint väder idag och det har varit så himla gött! Jag & Emma kunde sitta ute och äta vår lunch idag. Inte alls kallt , riktigt skönt faktiskt plus att man hade solen i ögonen :)

HUR SER VÄDRET UT DÄR NI BOR ?? Har våren kommit till er ?? Eller har ni fortfarande sånt där riktigt svenskt tråkigt väder??  


Någon som har sånt här tråkigt väder??

Nachi nach Janni


Kan de va Våren som kommit ??



Tjena tjena...
Har precis kommit hem är trött nu eftersom man fortfarande inte sover bra om nätterna. Hostan vill ju inte försvinna tyvärr!! Blir snart galen ju !! 

Imorgon är jag ledig så det ska bli skönt. Ska inte göra så mycket, bara ta det lungt och  fixa och greja här hemma.   Men men nu är jag trött och ska gå och lägga mig. Hoppas ni haft en bra dag. Puss & Kram 

Ps. Vilket helt underbart väder vi har haft idag! Det har varit 15 grader och solsken hela dagen. Så himla skönt... Tack tack Emma gumman för en super trevlig förrmiddag idag på stan ♥♥ Ds.

Nachi nach Janni
  

Hemma igen en snabb vända...

Hej hej ! Hoppas allt är bra med er. Tyvärr har det inte blivit mycket bloggande idag heller för jag lämnade barnen på dagis imorse vid nio tiden och sen skulle jag träffa Emma ♥ i stan för lite shopping och lunch i stan. Har precis kommit hem . Ska snart iväg igen och hämta barnen på dagis. Sen är det gymnastik ikväll med Wilma & lite bompa innan det är dags att sova! Därför hinner jag tyvärr inte visa er alla bilder . Utan det får bli bilder på kläderna från igår idag, och sen skorna imorgon!!


En vit sjkorta från Only 259 kr 

Kavaj med puffarm och nitar längs kragen från Gina Tricot 399 kr

Svart enkel snygg festklänning med nitar på axelbanden och under bysten! Från Gina Tricot 299 kr

Spetsklänning från Gina Tricot i grått . 249 kr

Söt volang top från Gina Tricot 249 kr

Idag köpte jag också en Jeansjacka från H&M för 299 kr

Vad tycks ??
Jag är iaf väldigt nöjd! Imorgon kommer bilder på skorna jag inhandlat dom senaste två dagarna!!
Hoppas ni får en fortsatt bra dag. Nu ska jag sticka. Vi hörs !

Nachi nach Janni


Till Dagis nu !! Mys mys ikväll ♥


Här är två bilder på mig från tidigare idag ute på Väla!

Tyvärr hinner jag inte visa er bilderna på det jag handlade innan idag. Nu måste jag liksom gå iväg och hämta W&F på dagis :) sen blir det lagga mat och bompa och lite sånt ikväll...

Bloggar mer imorgon! Då kommer också bilderna :) Vi hörs!

Nachi nach Janni


Show me what´s inside ...


Dagens inköp ligger i påsar och ska nu få komma in i min garderob =)

Idag har det shoppats :) Kom precis hem med en hel del fina saker! Ni ska få se vad jag inhandlat lite senare men först måste jag bara ställa mig och diska, så jag hinner göra det innan jag ska sticka iväg och hämta småtingarna på dagis :)
Därför får ny nöja er med påsarna på det jag handlat just nu... den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge ;)

Nachi nach Janni

En dag med mycket kul =)


Sista Anna va nere i Skåne och hälsade på! Här med Linn :)

Nu sticker jag. Vi får se om jag hinner blogga mer innan jag ska hämta W&F på dagis... Beror lite på när man kommer hem från Shopping rundan :) Ha en bra dag, trots det tråkiga vädret vi har (iaf här i Helsingborg)!

Nachi nach Janni

Shoppa, shoppa, shoppa!!!


Jag igår i Trelleborg

Idag blir det SHOPPING med Anna. Ska hämta henne vid tio tiden och sen kör vi ut på Väla och ser om vi kan hitta något snyggt ! (det tror jag alldeles säkert att vi kan)  

Vid halv fem tiden ska jag hämta Wilma & Freddie på dagis. Ikväll blir det därför mycket lek och bolibompa ;) Mysigt med dom små ♥

Vad ska ni hitta på idag ??

Nachi nach Janni


Gårdagens äventyr!


God Morgon God Morgon!!
Sovit gott??

Jag har precis kommit hem efter att ha kört Niklas till jobb... Nu sitter jag här och tänkte uppdatera lite. Jag hann ju inte det igår . Varken innan jag stack eller efter jag kom hem. Men lite bilder från igår när vi va i Trelleborg kommer :) Vi skulle se HIF spela sin fjärde match i Allsvenskan igår. Tyvärr blev det bara 0-0 men det är okej för vi fick ju 1 poäng. Men ganska irriterande för grabbarna gjorde ett mål men det blev bortdömt för de va "offside" sa dom... MEN DE VA DET INTE! KOLLA REPRISEN SÅ SER MAN DE!!!
Men men sånt är livet. Vi hade en rolig och trevlig dag ialla fall
Vångavallen, Trelleborgs Arena... Tyvärr hade dom en fruktansvärt DÅLIG plan. Under all kritik

Anna & Jonatan innan matchen :)
Lillasyrran Linn ♥ Redo för matchen...
Anna, Jag & Jonatan
Anna, Linn & Jonatan
Linda & Linn

Sen måste jag ju såklart lägga ut dagens två citat från gårdagen! De va bara så himla kul.

Det första va när vi kommit in i Trelleborg och skulle köra till själva arenan! Kör förbi en vägskylt där det står!

" Trucks going to Ystad... follow Ystad skyltar"

Sen det andra va när vi står och väntar på att vi ska få köpa biljetter !

" Linn frågar när vi ska köpa biljetter: Vad kostar en biljett? ... Svaret från dom som jobba där: Jag hur fan ska jag veta det? "

( Hahahaha så himla kul! IQ skylt ... nä,för ska man till Ystad så tror jag man följer skyltarna mot Stockholm! hahaha
Om inte dom som jobbar vid arenan vet hur mycket en biljett kostar vem fan vet de då!? hahaha)

Nachi nach Janni 

Sova nu... imorgon blir det en tur till Trelleborg ;)

Dags att sova! Ska bli riktigt skönt att sova i min underbara säng! Hur gott som helst att den är ihopsatt och färdig! Jag får ta en bild på den imorgon. 

Imrogon ska jag, lillasyrran, anna, jonatan & Linda köra ner till trelleborg... Vad vi ska göra där berättar jag imorgon.

God Natt & Sov Gott !!



Ps. Med imorgon menar jag "idag" eftersom jag såg att klockan är över tolv! Nu är det ju faktiskt Måndag Ds.

Nachi nach Janni  

Äntligen hemmma !!


Brunetten Janni ... snart blir det tillbaka till den blonda tjejen igen ;)

Nu är jag hemma igen. Skönt har ju inte varit hemma på hela dagen. Först stack jag till jobb tidigt imorse och sen stack jag direkt hem till lillasyster efter jobb för vi skulle fixa lita ärenden och sen därifrån direkt hem till Svärmor & Svärfar och åt middag :) Nu har jag precis kommit hem och håller på att fixa i sovrummet så det blir klart. Jag vill nämligen gärna sova i min säng inatt! Är trött på att dela soffa med Niklas. Blir så himla trångt om natten. Inte skönt alls. Det är bättre att dela säng med honom, för då har man ialla fall varsin sida :)  

Nachi nach Janni  


Let´s go!!! Fort får det gå...



Nu är tulpanerna klara och jag är klar! Då kör jag nu! Skynda skynda Janni ;)

Nachi nach Janni

Påsk även detta året...


Imorse innan man stack iväg på jobb...

Precis kommit hem från jobb. Är lite stressad. Ska göra mig iordning nu lite snabbt sen bär det av hem till mamma och hämta hon och lillasyster och sen vidare ut till Strövelstorp där en annan syster (och hennes familj) bor. Vi ska "fira" lite Påsk idag och ikväll tänkte vi. God mat och trevligt sällskap är allt som behövs. Vi har härligt väder här idag också!! En massa massa sol =) De blir vi så glada över... men men nu måste jag fixa mig. Annars hinnar jag inte.

Hoppas Honey och dom andra har det kul uppe i Jönköping. Dom är ju på Elmia idag!

Ha en bra kväll... Vi hörs. 

Nachi nach Janni  

Verkligen dags att sova nu...


Bilden är tagen i bilen med Solen i ögonen ;) Tur man har sina Ray-Ban då!!

Nu måste jag sova, ska upp tidigt imorgon och iväg till jobb... jag jobbar ju som sagt i Danmark så jag har en bit till jobb. Det tar sin lilla tid att pendla och innan man är framme på jobb. Därför måste jag sova nu så jag är pigg och redo för morgondagen!!

Vi hörs imorgon God Natt på er & Sov så Gott! Hoppas ni haft en bra Långfredag... Det har jag trots att den varit lite stressig ;)

Nachi nach Janni

Här är det full fart... In action you now ;)

Här kommer lite bilder på när vi satte ihop sängstommen och på hur tv-bänken ser ut...  




Bilder på hur allt ser ut när det är klart får komma senare!! hehe

Nachi nach Janni  

Städningen gick över i en del shoping ;) haha så kul...


Här är maten jag & Niklas åt idag... ute på IKEA faktiskt. Grillad kyckling med klyftpotatis & bearnaisesås. Riktigt gott!!!

Mitt i städningen så kom vi ju på att vi behövde en ny sladd eftersom vi flyttat på tv och soffa. Så nu behövdes en längre sladd. Åkte ut på Väla och köpte det. När vi va inne där så tänkte vi då passar vi på att titta in på IKEA... HAHA. Inne på IKEA kunde vi ju inte låta bli utan vi köpte en TV-bänk, en Sängstomme, en sån där grej så man kan sätta upp tvn på väggen plus lite små saker...  

Kommer hem och ska fixa och sätta i ihop allt... det är då det börjar krångla! Som vanligt... men tillslut gick det hysat iaf. Nu behöver vi bara köpa någon sak till för att de ska funka helt! Tråkigt att det inte bara fungerar när man kommer hem, men men så är det ibland.

Under tiden med allt på IKEA och Väla och städningen hemma. Då ringer min morbror och undrar om han kan låna min bil dom närmaste dagarna... för någon (en jävla idiot som inte kan skilja på ditt och mitt) har gjort ett hål på hans bensintank så bilen läcker bensin hela tiden. Han kan därför inte köra den så den måste in på verkstan... Blir man trött eller blir man trött?? Vad är det för jävla idioter som gör så på någon annans bil! JAG BLIR SÅ HIMLA ARG !!!! Såklart fick han de. Men hans bil stod på Statoil så den va vi tvungen att hämta och få till verkstan. Det va väldigt stressigt där ett tag eftersom jag skulle hinna in och handla på Maxi också innan dom stängde, men men "allt löste" sig tillslut iallafall. 

Så nu sitter man här framför datan och där är kartonger från IKEA överallt och plast, skruvar och skit och mög! Men är det inte härligt!? Som om detta inte va nog så får jag & Niklas sova på soffan tillsammans inatt... eftersom sängstommen vi köpte tidigare idag inte är helt klar, för det fattas ribbottnar... TRÖTTA MIG... Haha man får skratta åt det , annars blir man galen... 

Nachi nach Janni

Rent & Fint är det klart man ska ha det!



♣ Leggings från Gina Tricot

♣Linne från H&M

♣Kofta från Gina Tricot

♣Raggsockar från mamma :)

Dagens outfit idag när man springer upp och ner i trapporna och tvättar som en annan knäppis ;) haha. Då är det okej att se lite siså där ut ;) Jag och Niklas har värsta städedagen idag. Jag har dammsugat hela lägenheten och Niklas har diskat undan en massa disk :) Vi har också satt upp två tavlor i sovrummet. Nu ska vi möblera om i vårt vardagsrum... men blir det inte bra (enligt min åsikt) så får vi ändra tillbaka det igen!! Bara så du vet Niklas =)

Nachi nach Janni


Jag får lite panik tror jag!!!


Härlig bild med fina färger!  En positiv bild denna dystra morgon...

Vakna för en stund sedan. Har tagit fram tvätten och börjat städa lite här hemma... tänkte jag skulle sätta mig vid datan en liten stund och kolla läget... loggar in på bloggen och tänkte skriva ett God Morgon inlägg och lägga in någon fin bild! DÅ upptäckte jag det fruktansvärda som hänt... Niklas greja med datan igår kväll och nu har han gjort någon slags ändring på datan så ALLA mina bilder på datan är borta! Jag är så arg på honom just nu så när han vaknar hoppas jag verkligen att han kan fixa tillbaka alla mina bilder jag hade här! Hjälp vad ledsen & arg jag är just nu :( 

Nachi nach Janni

 

En massa att göra imorgon...



Nu är det snart dags att gå och lägga sig. Ska läsa lite innan det är ögonen slocknar. Behöver sova ordentligt inatt för imorgon är det mycket som ska göras... först ska det tvättas och det tar typ hela dagen och sen kommer Emma & Anestis hem till oss. Vi ska laga lite god mat och kanske titta på någon bra film... Ska bli riktigt trevligt. Får tänka ut något gott som man kan göra till middag imorgon kväll... Har ni något förslag??

Dammsuga och göra fint här hemma ska fixas imorgon med. Ska också hinna sticka ner till system bolaget imorgon också så där är lite vin till oss tjejer och lite öl till killarna ;) Lite alkohol gör det ju alltid mysigt och trevligt!! 

Jag har en del att göra imorgon så därför säger jag God Natt & Sov så Gott nu! Vi hörs imorgon...

Nachi nach Janni

1 April 2010 ... The look of today !!



Så här ser jag ut idag!  Jeans Acne, Stövlar Tiamo Scorett, Tröja H&M, & Skärp Only

Jag älskar mina stövlar såå himla mycket! Är så glad att jag fick dom av Niklas i present när vi varit tillsammans i 2 år... Han är så himla snäll min lilla Honey ♥
Något som också är positivt med stövlarna är att man aldrig får ont i fötterna. Tro det eller ej men det känns som att jag skulle kunna springa i skogen med dom hur länge som helst. Jag har använt dom väldigt mycket och aldrig, inte en gång har jag haft ont eller varit trött i fötterna. Klackarna är 10 cm höga ungefär...  Dom är bara toppen!!

Nachi nach Janni

Börja dagen på ett bra sätt!!!


Börjar dagen med något riktigt gott!

Dags för lite god & nyttig frukost. Yoghurt med Musli... Idag ska jag faktiskt prova en ny yoghurt för första gången. De va en ny smak jag köpte hem... Med choklas bitar i ;) hehe kanske inte så himla myttigt men men skit i de! Något gott ska man ju ha ibland...

Nu blir det lite slapp framför tvn innan dagen sätter igång på riktigt. Vad brukar ni äta till frukost?? 

Nachi nach Janni

Here it´s ... As I promise !!

Här kommer bilderna jag lovat! Sakerna jag inhandlade igår på stan... Är jättenöjd med allt! =)


En jättehärlig oversize tröja med snygga detaljer på axlarna! Köpt på Vero Moda 260 kr

En klänning som jag tror kommer bli en favorit i sommar! Även den från Vero Moda 260 kr.
Älskar detaljerna framme vid halsen på den...

Sen va jag också inne och köpte lite små saker som behövdes!
Ett nytt lipgloss från Maybeline New York på Matas 85 kr.
Lite nya smink saker som behövdes i förrådet. 20 kr styck 

Vad säger ni då? Tyckte ni om de??

Nachi nach Janni

RSS 2.0