Nu är HAN här!!!


GRATTIS Veronica & Musti till er efterlängtade pojke! Nu är han äntligen här...
Hoppas hela familjen mår bra. Zübeyde är nu storasyster...

Min kusin har fått barn, igen! Den här gången blev det en pojke! Är så himla glad för eran skull... tänker på er! 

100130 ett datum vi aldrig kommer glömma! ♥ 

Ett stort Grattis ännu en gång!! :)

Nachi nach Janni   


Snabba Cash here we come !!


All styling is done! ;) hehe skojja! Men nu går klockan fort och jag måste köra iväg ner till stan nu, annars blir jag sen och vi vill ju inte att Emma ♥ ska få vänta...
Hoppas att filmen är bra, även om den inte är det vet jag att vi kommer få en jättekul kväll... hoppas ni också får det! Vi hörs senare ikväll/natt ;)

Puss & Kram

Nachi nach Janni  


Göra sig iordning...


"En trött Janni som hoppas att bli lite piggare tills ikväll när det är biodags!!"

Funderar på att lägga mig i ett skönt varmt bad och bara njuta nu innan det är dags att gör sig iordning...
Bara pyssla och rå om sig själv är hur gott som helst! Det är något vi borde göra lite oftare... ta hand om oss själva för en gångs skull...

Men första ska jag ta något att äta! Är hungrig som bara den. Får gå ner och se vad som finns i kylen och skafferiet ;)

Vi hörs Puss&Kram

Nachi nach Janni


Bio ikväll !!


Bio med Emma ikväll... just the girls ;)

Ikväll ska jag och Emma ♥ på bio :) Vi ska se "snabba cash". Det ska bli hur kul som helst. Har velat se den länge nu men det har inte blivit av... men ikväll ska vi äntligen se den! Jag hoppas verkligen att den är bra. Tycker "Joel Kinnaman" är en jätte bra skådis. Speciellt i hans roll som "Frank Wagner" i Falk filmerna 
Jag har hört en del lite olika saker om filmen. En del tycker den va riktigt bra medan några tyckte inte alls att den va bra! Spännande att se vad vi tycker !

Har ni sett den ?? Vad tyckte ni isåfall??


Nachi nach Janni


Bokmalen är igång ;)

"Vår lilla hemlighet" av Toni Maguire!

Efter en del små ärenden nu på morgon så ska jag nu äta lite god frukost och sätta mig ner med en bra bok! En filt om sig och en bra bok. Hur gött som helst när man kommit in efter att varit ute i kylan...

Vad som händer senare ikväll är inte helt bestämmt än. Får se vad det blir denna Fredagen...

Nachi nach Janni


Ett glas Juice framför Tvn ...


Älskar min härliga kofta från KappAhl & min mysiga halsduk från "mamma"

NU! ska jag gå och packa lite mer inför flytten på måndag! Har ännu mer kläder som ska packas ner...
Sen ska jag sätta mig framför tvn och bara ha de skönt. Bara njuta av att inte göra någonting. Ett stort glas kallt Apelsin Juice! och titta på något program på burken ;) Hoppas ni också får en fortsatt trevligt och skön kväll... 

Ps. God Natt & Sov Gott Ds.

Nachi nach Janni

Neeeej!!!


J*vla skit mobil som skulle gå sönder just nu!

 
Det är jobbigt nog att Niklas är iväg i Sälen denna veckan, saknar honom jätte mycket. Men vi kan i alla fall höras på telefon varje dag! ... Trodde vi! Nu har hans mobiltelefon gått sönder  :( och den går inte att starta längre.
Han har ju kompisar som har mobiler men iaf. Det är ju inte samma sak. Han kan ju inte låna deras hela tiden och de e han som får ringa mig och inte tvärtom!
Kan det bli jobbigare?? 
Usch nä nu tycker jag det kan bli söndag så min Honey ♥ kommer hem igen !  

Nachi nach Janni


Härlig dag idag !


Jacka: Josefsson Jeans: Gina Tricot Skor: Din Sko

Vaknade av att jag fick solen i ögonen :) Är det inte underbart? Då blir man glad! Snön som kom igår ligger verkligen som ett täcke utanför mina fönster och nu har även solen kommit fram... finns det något vackrare!? Det tror jag knappt. Helt underbart väder här nere i skåne idag! 

Nu på förrmiddagen har jag hunnit med en del. Tvätta, Diska och köra och handla! Jag blev ju så himla sugen på Chili Con Carne igår kväll (efter det att en kollega till mig prata om de) så det ska jag laga idag! Jag har varit och köpt det som behövs. Nu väntar man bara på att syster ska komma hem från skolan så vi kan göra det tillsammans. Det är mycket roligare att göra det tillsammans med någon... 

Nachi nach Janni  

dags att sova några timmar...


... eller i alla fall försöka. Det har ju inte gått så bra dom senaste nätterna. Men några timmars sömn blir det väl, hoppas jag! Nu har man ju suttit här framför datan ett litet tag och blivit pömsig, hoppas det hjälper så man somnar hyfsat fort... jag är ju väldigt trött eftersom jag sovit dåligt flera nätter nu så vi hoppas på det bästa!

God Natt, Sov Gott & Dröm Sött... Puss&Kram

Nachi nach Janni

Snow, snow and even more snow ...

                          Leggings från Gina Tricot, Linne från Filippa K och kofta från H&M
 
Vad ska man hitta på ikväll då?? Snön fortsättar att falla ner så det får bli en kväll här hemma! Knappt att man vågar gå utanför dörren ju! Därför får det bli en hemmakväll med någon bra film eller någto sånt! Vet ni något bra som går på burken (tvn) ikväll??

Har en känsla av att jag lätt kan bli uttråkad här hemma om jag inte hittar något kul att se på! ... så kom gärna med några tips !

Nachi nach Janni


On her T-shirt...


Jag tror visst att det är jag på Rachel Bilsons tröja ;)

Tänk vad det kan hända när man är nere och tvättar lite... spännande detta!

Tro det eller ej men det är faktiskt så att snöovädret har faktiskt tagit sig ner till oss här i skåne också! Det snöar och blåser som bara den. Går knappt att se ut längre... blir ingen bilkörning idag inte. Bilen blir stående där den står så fint på parkeringen...


Baksidan ...

Framsidan...

Nachi Nach Janni


Göra sig själv lite glad!


Svart tröja & Ett par leggings med leopard mönster :)

Klart att man ska de om man kan! Att du själv är glad är väl bland det viktigaste som finns. Är inte du glad så blir heller inte don omgivning & dina vänner glada (iallafall inte om det är riktiga vänner). Så därför tänkte jag visa er vad som gjort mig lite gladare (inte för att jag va ledsen innan men)  

Det kommer mera...

 
Svart midjekjol med skärp och en grå tröja :)

Nu blev jag genast lite gladare i alla fall!

Nachi nach Janni

Lite annorlunda här ja!

 

 


Me and the girls on New Year ♥

Som ni kanske har märkt så ser bloggen lite annorlunda ut nu! Vilket jag tyckte att den behövde. Hoppas ni gillar det!? ;) för det gör jag i alla fall... Jag kände att de behövdes lite ändring på det hela... Så därför kör vi på det här ett tag och sen ser vi hur det blir nästa gång... Man måste ju ändra lite ibland eller vad säger ni ?

Ps. Nu ska jag gå och tvätta lite, vi hörs senare ... Ds.  

Nachi nach Janni


Wednesday is here!


God morgon  eller God Middag kanske! Hoppas ni sovit gott. Det har tyvärr inte jag ! Jag har jätte svårt att somna på kvällarna och sover sen jätte dåligt, vaknar flera gånger om natten! Tror det beror på att Niklas inte är hemma och att han är uppe i Sälen och åker skidor. Är orolig för honom samtidigt som jag saknar honom så himla mycket! Är inte van vid att sova själv heller. Han brukar ju alltid ligga bredvid mig :P Längtar till söndag när han kommer hem igen! ♥ ♥ ♥       


 Nachi nach Janni


Vilket ska man välja!?

Sitter här just nu och tittar på dom kortet jag lånade hem från svärmor... vilket ska man välja, han är ju så söt min lille Niklas, på alla korten :) får titta lite till på dom och bestämma mig sen :) Det blir i alla fall ett kort när han inte är så stor!


Här har han växt upp lite och är en stor påg ;) Love you Niklas
Här med lilla Lisa i famnen !

Nachi nach Janni


Sista träningen ikväll inför cupen

... och den gick bra. Förutom att jag har fått skit ont i min vänstra vad! Helt sjukt. Känns som om den väger 5 ton. men men några dagar med vila här innan cupen blir nog bra. Sen är man på det på söndag! Då ska det spelar fotboll så det står härliga till... ;) hehe

Nu ska en trött och seg janni placera sig framför tvn och titta på Paradise Hotel innan det är dags för sängen!!

Nachi nach Janni


Hem till svärmor i eftermiddag :)


Jag & Svärmor

Sist jag va hemma hos Svärmor så skulle jag titta igenom en massa kort på Niklas när han va liten. Men hann tyvärr inte titta klart. Så jag funderar på om jag skulle köra ut till Vallåkra och kolla klart på korten idag, efter jag varit hos Lena. Vad ska jag ha kort på Niklas till då?? Jo! jag ska ta en kort på honom och ett på mig, när vi va små, i ungefär samma ålder. Sen ska jag förstora upp dom och rama in dom och ha dom i vår nya lägenhet :)

Blir nog en trip till vallåkra senare idag då!

Nachi nach Janni


Har ni sett något sötare??

Jag är kär på nytt! Niklas... släng dig i väggen ;)


Bruno,Ceasar & Alfons


Denna gången i tre små helt underbara hundar! Tre små söta papillon valpar på sju veckor ♥

Speciellt förälskad blev jag i denna söta lilla valpen



Alfons

Är dom inte helt underbara? ... min kusins älskade valpar :)

Nachi nach Janni


Nails by Lena ♥


Idag ska jag äntligen iväg och fixa mina naglar! Det behövs verkligen. Dom är jätte långa och behövs lite puts och grejor på dom ! Ska bli jätte skönt att åka till Lena (den bästa nagelteknologen som finns)

Idag går jag tillbaka till vanlig fransk manikyr (alltså vita toppar) efter en tid med guld glitter :) Kommer bli hur bra som helst!! 

Nachi nach Janni

Natti Natti


Nu ska jag gå och lägga mig och sova ! Är jätte trött och har ont i huvudet :P Men först ska jag ringa min älskade Niklas ♥ och säga God Natt till honom. Vi hörs imorgon... Sov Gott & Dröm Sött

Nachi nach Janni

På väg hem till Kusinen


Jacka: Peak Tunika: Gina Tricot Leggings: Gina Tricot Stövlar: Scorett


Lovely girl on her way ...


Nachi nach Janni


Inköp på Party!


Precis kommit hem från Jenny! Vi hade jätte trevligt :) vi fick en ansiktsbehandling sen fick vi också god mat ! Pasta med Vitlökspepparsås och köttbullar... De va väldigt gott. (Jag fick vitlökspeppar kryddan av min kusin som en extra gåva!) 

Sen köpte jag också:
Ansiktsvård:
En Rengöringsmousse till ansiktet (219:-)
En Ansiktvatten (199:-)
En 24 Hour kräm till ansiktet (235:-)
Matprodukter:
En Löksoppa (269:-)
Hälsoprodukter:
"Nahrovit Tropic" (265:-) 

Ansiktvårdsprodukterna är av märket Swissform... Dom är verkligen hur bra som helst! Rekomenderar dom starkt! Inte särskilt dyra och väldigt bra för dig och naturen ;) Speciellt om man har lite känslig hy!


Ett paketpris på dom här tre produkterna kostar 489:-


Alpnaering Party!!


Nu bär det av hem till min kusin Jenny (the penny) hehe och där ska hon ha ett alpnaering party! Ska bli mysigt. Trevligt med party plus så får man träffa en del släktingar. Vilket va ett tag sen ! Vi hörs senare Puss & Kram

Nachi nach Janni  


A gift for Me


En helt onväntad present ! Tack så mycket familjen Lantz :)
En jättefin tunika i en superfin, härlig färg!
Kommer va helt perfekt till våren !!

Nachi nach Janni


Långt borta ... i Sälen

Där befinner sig just nu min älskade pojkvän som jag saknar otroligt mycket! Hoppas verkligen denna veckan går fort. Så du snart är hemma igen... Det värsta är om kvällarna och nätterna. Är jobbigt att sova utan dig ♥♥




Älskar dig ♥ Längtar tills du kommer hem igen...

Nachi nach Janni


One week to go...

En vecka kvar !! Helt sjukt vad tiden går fort... nu är det snart dags... Jag och Niklas ♥ flyttar till Tågaborg på måndag... Jag längtar otroligt mycket. Ska bli super kul :)

Allt har gått så himla fort. Från det att vi började prata om att flytta tillsammans tills nu när vi snart verkligen gör det, det har inte tagit lång tid. Knappt att man hinner med. Vi har haft tur som har hittat en lägenhet som vi gillar så fort! 

 

Me in Malmö...  

Snart är det dags att börja måla och greja i det nya hemmet ! Snart blir det också inflyttningsfest...


Nachi nach Janni


Däck Team in Malmö

Däck Team (niklas föräldrars firma) hade firma fest igår ! Den här gången bar det av ner till Malmö. Till Big Bowl... 

Kvällen började med att alla män fick gå på föreläsning och under tiden fick vi tjejer köra turnering i Air Hockey (hur kul som helst) Jag fick möta svärmor... Gissa vem som vann?? Jag vann över svärmor! Jippi . De va viktigt ! hahaha
Sen va det dags att äta middag... Vi fick super god mat. Det va någon orientalisk buffé ! Jätte gott och mycket att välja mellan... 
Efter maten va det dags för kvällens "höjdpunkt" Bowling!! Vi blev uppdelade i olika lag (vi va ju 45 personer) med folk vi inte kände så bra. Det va super kul, så lärde man känna nya människor... Hur gick det på bowlingen då?? Jag fick 3 strikar!!! Är man bra eller är man bra?? hehe Klart bäst, om ni frågar mig... Niklas fick tyvärr inte någon strike alls! Bättre lycka nästa gång älskling ♥  

TACK ALLA SOM VA MED NERE I MALMÖ! JAG HADE JÄTTE TREVLIGT, HOPPAS VI SES PÅ NÄSTA FIRMA FEST...


Marie som tog delad andra plats i Air Hockey turneringen :)


En liten del av sällskapet... Andreas, Daniel, Marie & Jag 
 
 
Seriösa Janni som vanligt... haha Snyggve ;)


Men nu måste jag sticka...träningen kallar !
Vi hörs senare ikväll Puss & Kram 

Nachi nach Janni


Let´s go to Tågaborg...


Anestis, Niklas & Jag på nyår!


Nu har jag svidat om och gjort mig iordning... nu är jag klar för att snart sticka hemifrån. Iväg till Tågaborg (området ditt jag och niklas snart ska flytta) och hem till anna och marcus & barnen

Kommer hem sent ikväll/ natt så detta blir det sista ni hör av mig idag... eventuellt kommer jag in och skriver något imorgon efter jobb, om jag hinner. Tror knappt det men ska försöka...

Imorgon är det först jobb 8-14 (hemma i Sverige igen vid 15 tiden)
Sen är det hem fixa sig klar och sen vidare ner till Malmö på firmafest med Niklas jobb! Ska bli riktigt kul...
Direkt från Malmö hem så Niklas kan köra till Sälen och för mig hem till sängen och sova några timmar. Jobb på söndag igen! 

LÖRDAG kommer blir en stressig men kul dag !


Nu måste jag sticka. Vi hörs. Puss & Kram


 Nachi nach Janni


Blondin eller Brunett ??

Vad tycker ni va snyggast ?? Before or After ??
 

Gjorde jag rätt som färgade håret ?? Jag är själv tycker både blont och brunt är snyggt! Vad säger ni ? För mig känns det bra att va blondin på sommaren och brunett på vintern... det är jag nöjd med!


Nachi nach Janni


Vad ska man hitta på idag då??

En bra frukost är ett måste!


Sitter här hemma hos Niklas och fumderar på vad man ska hitta på idag ?
Jag ska jobba ikväll vid halv sex, men något kunde man väl hittat på innan de? Frågan är bara vad... alla andra jobbar ju tydligen idag.

Uppdatering: Träningen igår gick bra. Lite slö i benen bara. men men på det igen på söndag!
Är det någon som har något bra förslag...?
Kommer inte på något nu iaf så det är väl lika bra att köra hem och så får man se vad som händer där! Lite packa kanske... hehe
Vi hörs senare  Nachi nach Janni ♥♥

Träna ikväll

Ikväll är det dags för träning igen. Nu gäller det att springa ordentligt så man är klar inför cupen nästa helg! Jag har lyckats byta min helg mot denna helgen istället! Så nu är jag ledig den 31 när vi ska spela cup. Det betyder att jag kan va med på alla matcher ! GO Gantofta IF !! hehe så kul vi ska ha. Vi är klart det bästa laget, så är det bara. Eller vad säger ni tjejer...?

Ett gäng tjejer på en fotbollsplan... kan det bli annat än kul... ?? 

Nachi nach Janni


Mezo with my girl!

Min kamera är tillbaka ! Jag har äntligen hittat den ;)

Måste bara säga tack till Emma för igår. Jag hade jätte trevligt och mysigt. Men det har vi ju alltid, hehe Vi har nu också bestämt att vi ska ha en film kväll vi två när jag och niklas flyttat. Vi ska sitta och titta på Vänner och Sex and the City, bara vi två. Killarna får hitta på något annat. Filmkväll med tjejkompis och en massa onyttigt som chips, kladdkaka och godis ! Kan det bli bättre ? hehe nä, skulle inte tro det... En riktigt Tjejkväll!


Mezo i Helsingborg! Hur mysigt som helst!


Nachi nach Janni  


Träffa Emma ikväll :)

Har precis kommit hem från jobb... Idag har varit en bra dag på jobb. En del att göra men med goa arbetskamrater gick det fint fint. En jobbekompis som just nu är hemma på mammaledighhet kom och hälsa på oss idag! Hon hade sin lilla flicka på 8 veckor med sig :) hur söt och underbar som helst!!

Ikväll ska jag & Emma träffas och fika och snacka en massa skit. Så om det är någon av er som känner att ni inte varit riktigt snälla mot oss, så kan de va så att vi kommer snacka en del om er ;) hehe skoja! Nä, men det ska bli hur mysigt som helst! Saknar dig vännen <3 Det är på tiden att vi träffas nu... Sen får vi se vad vi hittar för något mysigt ställe i stan!

Hoppas bara jag har hittat min kamera tills dess. Jag har nämligen hittat min laddare till mobilen men kan fortfarande inte hitta min kamera :( får leta idag igen.


Ikväll vid åtta tiden hittar ni oss någonstans i stan...
Vi ses då hjärtat

Ps. Nu går jag och letar efter min kamera en stund Ds.


Nachi nach Janni


hemma igen...

KDFF EURO-CITY CUP 2010


Nu är man hemma igen efter en jobbig träning. Niklas körde med oss nu inför cupen den 31, och det behövdes. Vi kommer få springa mycket :P hehe här gäller det att plocka fram dom där extra krafterna :) hehe.

Här är hemsida med alla våra matcher och resultat och allt det där! Här kan ni följa oss :P Jag spelar i Gantofta IF:s damlag...
http://cup.kdff.se/cup//Resultat_Spelschema_2010_files/ressun.htm

Ska höra imorgon på jobb om jag skulle kunna ta ledigt den söndagen för jag jobbar tyvärr då! Ska höra om jag kan byta "vagt" med någon ... hoppas det annars missar jag första matchen ...

Nu ska jag sova, jobb imorgon. Hörs imorgon efter jobb. Puss&Kram

Nachi nach Janni


Favvo Emma ♥


Hittade en bild på mig & älskade Emma, från nyår!
Jag och Emma ska träffas denna veckan och ta en fika och prata
massa skit, men jag vet inte riktigt när det blir. Vi hittar ingen dag när båda kan :( 
Hoppas vi hittar en dag när vi kan få in det. Alltid så mysigt att fika med dig vännen ♥

                                                                                                          Nachi nach Janni
  


Var är den ??


Var är den någonstans ??


Jag kan inte hitta min mobilladdare! Jag har tittat överallt men kan inte hitta den. Så nu har min mobil laddat ur och jag kan inte ladda upp den igen. Det finns ett ställe som jag inte tittat på och det är hemma hos niklas. Så jag får verkligen hoppas att den är där! Men gud vad det är irriterande. Hoppas inte det är något viktigt någon ringer om nu när jag inte kan svara. Hoppas dom ringer hem då!

Inte nog med det jag kan inte hitta min kamera heller! Hur jobbigt är inte det :P Så därför kan jag inte visa er det jag köpte igår när jag va ute på ikea och väla. För det va ju så att jag skulle bara ha påsar på ikea men såklart blev det ju lite till... lite kläder bland annat :) Jippi! Alltid kul... men men får visa er det senare, när jag hittar min kamera igen. 

Ps. Rätt person vann Jerring-priset igår tycker jag! Är kul att Helena Jonsson fick det.
Det ät hon absolut värd! Lycka till i OS Helena Ds.  

Nachi nach Janni


En del som ska hinnas med

      


God Morgon God morgon...
eller God Dag kanske. Klockan är ju snart ett :P

Jag har sovit hur bra som helst inatt. Måste bara säga det! När jag vakna va jag helt utvilad. De va så himla skönt. Det känndes som om jag kunde gå direkt från sängen och bestiga mount everest typ. hehe

Idag blir en dag där det ska hinnas med en hel del. För imorgon jobbar man igen så jag måste hinna med det idag. 

Tvätta undan en massa tvätt ...

Packa ner mina sommar kläder i  , som jag köpte igår.   
Åka hem till syster Nina och hennes familj och säga hejdå! och önska trevlig resa. (dom åker nämligen till turkiet imorgon, för att hälsa på familjen där!)

Hem till Honey ♥ och tvätta upp alla hans kläder som inte är rena. Eftersom han åker till Sälen på lördag och sen när han kommer hem ska vi flytta dagen efter!
Träna ikväll. De behövs ju nu inför cupen...

 

Som  ni ser så är där och göra idag. Så det är väl lika bra att börja redan nu... Puss & Kram

Nachi nach Janni


Bilen mot Ikea & Ica

Nu ska bilen ut och rulla lite. Ska köra försiktigt för det är väldigt halt här nere i skåne idag (har snöat inatt igen).
Jag sk först en sväng ut till Ikea tänkte jag och köpa lite Stora ikeapåsar. Sen ska jag åka vidare till Ica och handla lite!
Vi hörs senare Puss & Kram   

Nachi nach Janni    

   Värsta shoppingen idag ;) hehe

                                                                               

Ny vecka ...




Tjena tjena ! Ny vecka är här ! :) Det är vi ju glada för, hehe... Vad händer i veckan då?? Har ni något kul för er?

Själv är det en ganksa lugn vecka än så länge...

 Jag ska jobba lite
Träffa Emma och fika
Packa inför flytten. Packa ner kläder som jag vet jag inte kommer
använda fram tills februari... typ sommar kläder!
Äta middag och Bowla med Niklas och hans jobb :)
Städa och tvätta behövs också!!
Träna!! Vi har ju en cup framför oss! Undra hur det ska gå :P hehe


Ps. Jag behöver åka ut till Ikea en sväng och köpa lite Som jag kan packa alla mina kläder i. Det kommer ju behövas en del såna! Jag vill ju inte lägga ner alla mina kläder direkt i flyttkartoner... nä då blir dom förstörda! Jag tycker inte det är så himla fräscht heller!
Vad tycker ni? Är det bara jag eller håller ni med ?? Ds.


Nachi nach Janni


What to do on a friday night!


Idag har varit en ríktig slappe dag.

Jag har bara varit hemma och tagit det lungt och haft det gott. Nu ska jag äta lite tänkte jag och sen ska jag slänga mig i duschen innan det bär av hem till Anna & Marcus och barnen :) länge sen jag träffa dom nu så det ska bli mysigt !!
Så jag kommer spendera min fredags kväll på Tågaborg så det är ju kul...

Hoppas ni också får en trevlig kväll. Vi hörs imorgon efter jobbet!


Nachi nach Janni

Paradise Hotel som alla andra...

Jag har hört jätte mycket folk som tittar på Paradise Hotel så därför tänkte jag att jag får titta och se vad de kan vara för något kul... hehe faktiskt ganska underhållande när man ligger hemma... dom är kanske inte mina idoler men det är kul underhållning. Den ena är ju dumare än den andra! ;)

Bra tidsfördriv förstår ni...

Nachi nach Janni ♥♥

Ny dag, nya äventyr...

Vakna upp hemma hos Honey ♥ , körde honom till jobb och sen vidare hem till mig. Tvätta lite och ordna med disken. Sen kom Lisa. Moster skulle passa henne en stund medan Nina & Alaaddin va hos barnmorskan och lyssna på "faffy" i magen :) ...Allt va som det skulle ! Skönt att höra!

Sen ringer kusin Jenny och undrar om jag fortfarande har kvar min gamla bil ... ja de har jag. står ute på parkeringen. Hon frågar om hon får köpa den eftersom hennes bil är på verkstaden minst tre veckor till. Hon har nämligen krockat den i förra veckan :(
Jenny kommer hit, tittar på bilen och köper den. Snabbt och enkelt... inga problem där inte hehe. (det är så det ska va, inget omständigt inte

Nina & Alaaddin kommer hem igen efter besöket hos banrmorskan och då äter vi lite lunch! Mums mums gott med lite mat ... så nu när man har mat i magen så är det dags att sätta igång med städningen. Det behövs kan jag säga.

Här kommer lite bilder från igår när vi va hos hästarna med Lisa :)


Lisa klappar Fanta :)

Lisa, Jag & Fanta

Lisa vågade inta bara klappa och pussa på hästarna utan hon ville också sitta och rida på Fanta

... men allra roligaste va ju att klappa ...

Vi hade det jättemysigt med hästarna fast kallt som bara den va de! 
Katterna på gården va också en favorit!

Efter besöket stack vi raka vägen hem och drack varmchoklad och åt sockerkaka, mums mums!!


Nachi nach Janni


Nu bär det snart av...


till hästabackarna i den lilla forden ;)

Lisa och Nina kommer snart så nu sitter jag här och klickar rundor lite så tiden går lite.
Ska bli skönt och kul att få komma ut i den friska luften på landet !

Vi hörs senare, Nachi nach Janni


Hästbesök med Lisa

Onsdag är här och då ska jag, syster Nina och lilla Lisa åka ut på landet till min underbara kompis Camilla. Vi ska åka ut och träffa hennes hästar, eftersom Lisa älskar hästar. Ska bli jätte kul och mysigt. Lisa pratar om hästar ofta och hon har ridit innan. Helt stolt. Därför ska det bli kul idag!

Lovar att jag ska fota äventyret så att ni kan få se bilderna sen ! Hon har världens finatse och goaste hästar! De va ett tag sen jag träffa dom så det ska bli mysigt för mig med :)

Vi ses sen Fats & Fanta ♥


Haha snyggve bild på mig och Honey ♥ på Liseberg i somras!

Den bjuder jag på !



Nachi nach Janni


Jävla idiot!

Varför litar man på folk?? För att man tror att folk ska vara ärliga och bra människor. Men det ska jag aldrig tro på någon gång mer!

Ett tips bara !!
Hyr aldrig en lägenhet i andra hand! Aldrig någonsin. Även om det verkar bra, så finns där alltid någon skit bland det. Jag lovar att det dyker upp förr eller senare...

Jag och Niklas skulle ju först flyttat till Husensjö (Umeågatan) till en lägenhet där men sen blev vi erbjudna en annan lägenhet som va förstahandskonstrakt. Vilket den på husensjö inte va! Därför valde vi såklart den på Tågaborg som vi nu ska flytta in i. Tror ni då inte han killen på Husensjö försöker få oss att behöva betala honom en månadshyra bara för att vi inte tog hans lägenhet, för han tyckte vi sa nej alldeles för sent! Vilken jävla idiot! Jag hatar honom. För hans skull, får vi verkligen hoppas att jag inte får syn på honom på stan. Då blir jag riktigt förbannad. Tur man har en spärr... så man kan hålla sig normal när något sånt här händer... usch usch vilka hemska människor det finns.  

J*vla ****** j*vel... arg som ett bi just nu !!  

Nachi nach Janni


Jag får bjuda på en sån här bild nu när jag är arg !


Härligt med lite "spa" känsla hemma!


Nu ska jag in i duschen (minispa hemma) och sen göra mig klar. Äta lite lunch osså hade jag tänkt.
För sen kommer Lennart hit och då ska vi köra med hans bil till verkstaden och sen vidare hem till moster för mig och få härlig massage! Ska bli hur gött som helst! Honey ska osså hem till moster senare idag, efter jobb.  

Vad ska man äta till lunch idag då? Något gott förslag...? Jag tycker bara det är för tråkigt att komma på vad man ska äta. Det är inte kul. Sen är det ju inte kul att laga det heller. Speciellt inte när man är själv. Hade varit lite roligare om Niklas varit hemma :P men men så är det ibland!

Vi hörs senare Puss & Kram


Nachi nach Janni
 

Massage idag igen !

Igår va jag på massage hemma hos moster Agneta , hur skönt som helst. Skulle kunna ligga där länge! hehe

Idag är det dags igen. I eftermiddag ska jag köra dit och hon ska få massera precis hur mycket hon vill. Anledningen till detta intensiva massageandet är att hon håller på att utbilda sig till massör och hon är snart klar. Hon har en sista praktisk tenta kvar. Sen har hon klarat det! Därför övar hon mycket just nu på massage biten. Då ställer jag såklart frivilligt upp ! Vem hade inte gjort det!?


Hur underbart som helst...
kommer fortsätta även när hon är klar med utbildningen.

Härligt med en massör i familjen!


    Nachi nach Janni


Nästa inköp...

blir nog en sängram som vi redan har sett ut! Även den ska inhandlas på Ekeby möbelaffär (dom har hur mycket som helst snyggt där) nu här någon dag.

Sängramen är jättefin. Den är i mörkt trä (valnöt) och där är precis som två små "inbyggda" sängborg. Så de behöver vi inte köpa :)
Tänkte jag ska visa bild på det med!


Den kommer bli helt perfekt hemma hos oss ♥


Nachi nach Janni


Köpt möbler idag!!

Jag och Camilla har varit på Ekeby möbelaffär idag! Jag hade sett snygga möbler på deras hemsida  www.ekebymobel.com och va tvungen att köra ut där och kolla på dom. Såklart kunde man ju inte låta bli när jag såg hur snygga dom va i verkligheten osså! Så nu har man inhandlat en soffa och ett matbord med fyra stolar! ...


Ska bli jätte kul att flytta in alla fina saker man köper i vår lägenhet. Det får vi dock vänta med tills den 1 februari men tiden går snabbt ! Det är ju bara tre veckor kvar nu. Sen är det dags att lämna barndomshemmet och mamsen. Kommer sakna henne och lillasyster men samtidigt är det dags att ta steget och flytta ihop med min älskade Niklas

Här kommer bilder på våra fina, nya köpta möbler :) 

  

 

Bra smak eller vad !? ;) hehe. Vad tycker ni ??


Nachi nach Janni


Natti natti

God Natt, Sov Gott & Dröm Sött ! Hörs imorgon!



Jag & Emma på Nyår! ♥


Nachi nach Janni


Efter jobb ... The Hills

Är riktigt trött idag, har kommit hem efter jobb (fick jobba över idag :P)

Nu sitter jag framför tvn och tittar på the Hills. Jag tycker det är en bra program med härligt massa problem ;) hehe Nä, men det är lite kul att sitta och titta på hur människor kan ha så mycket problem i sina liv! hehe helt sjukt. men det är väl tur för oss annars hade de inte blivit någon bra underhålning!

The Hills samtidigt som man sitter och slöar lite vid datan. Hur gott som helst! Jag sitter och kollar på lite saker till flytten. Det finns ju så otroligt mycket fina saker som man kan tänka sig... hehe återstår att se vad det blir i slutändan... 


   



Jag & Niklas och några kompisar åkte till Big Buddha idag efter jobb och åt god mat!
Big Buddha är en restaurang som jag kan rekommendera om ni vill ha god mat i Helsingborg...
I just love Thai- och Kina mat ♥


Nachi nach Janni


Lite nya möbler behövs...

Sitter oh tittar på Tv på Let´s dance och nu är det paus. Då går man in på ikea.se och sitter och kollar där ! Det behövs ju lite nya möbler nu när vi flyttar... sånt är ju hur kul som helst :)

 

Sitter & funderar på ett sånt här soffbord från ikea...
Fint eller? Vad tycker ni??


Nachi nach Janni  


Ska man bo på Husensjö eller Tågaborg? Var blir det?

Husensjö... elle kanske Tågaborg!? Var ska vi flytta? Ja, det är frågan... förvirande eller? JA, det kan jag förstå! Vi har ju fått en lägenhet (en 2:a på husensjö) som vi kan flytta in i den 20 januari, men sen idag ringde Niklas och sa att det fanns en 2:a på Tågaborg (tågaborg är ett fint område i helsingborg) som vi kunde få. Där är det inflyttning 1 februari. Så nu står vi och måste välja. Lite svårt men det luttar mot 2:an på Tågaborg. Det känns mer som vi och den blir bättre i längden osså. Så nu väntar vi bara på ett slutgiltigt okej och godkänande! 

Så det blir kanske inte Husensjö trots allt utan adressen blir nog Tågaborg ! Me like ;)  

Bild från Nyår!

Camilla, Jag, Susan & Emma ♥



Nachi nach Janni



Ps. Fortsättning följer med lägeheterna...Ds.


Efter en dag i backen, blir det nu slapp framför tvn

Kommit hem från familjen Kvist i strövelstorp... Jag, Edvard & Tage har varit ute mycket i snön idag... först en stund i förrmiddags och sen en stund på eftermiddagen ! Vi gick till pulkabacken och åkte en massa pulka... hehe till och med jag tyckte de va skoj. Så barnasinnet har man ju kvar en del av ! Men de är bara kul... man får ju passa på. Vet aldrig när man får sån här vinter igen. Det händer ju inte allt för ofta här nere i skåne ;)

Hej o hå, vad det gick i backen idag...

Nu sitter jag hemma hos Honey och jag, Mattias, Frida och Honey vara lite onyttiga och äta pizza och kycklingtallrik (måste få äta sånt ibland) och titta på film ...


Imorgon är det jobb igen... från 7.30 -14.00 . Efter det är det raka vägen hem och packa lite mer inför flytten!
Lördag är det också jobb som gäller... 7.00-15.00
Söndag jobb 7.00-15.00. Vid 15- tiden kommer familjen Kvist & Kökersson hem till oss och vi ska ha lite julgransplundring!
Ska bli mysigt att träffa alla tre små godingar igen!!
Moster älskar er

Ps. Nu kommer snart maten, Hörs sen! Ds.

Nachi nach Janni 

Moster Janni till Strövelstorp

Nu har jag ätit lite mat och nu är det duschen om gäller... sen ska jag göra mig iordnng lite och sen ska jag sticka hem till syster Jill och hennes familj (Fam Kvist). Ska va där och sen ska jag passa Edvard & Tage imorgon när Jill & Micke jobbar! 

Därför kommer jag nog inte in och bloggar mer ikväll... tror inte jag har tid till de, men men vi får se! 


Fin lykta jag och Lisa gjort!


Hoppa ni får en jätte mysig kväll Vi hörs imorgon igen!


Nachi nach Janni


Som ett litet barn ute i snön

Man blir aldrig för gammal för att leka i snön... det fick jag erfara idag när jag va ute med Lisa. Hon tyckte det va helt underbart. Vi gjorde en liten snögubbe eller snögumma va de! Hon fick ha en vit fin klänning (hehe Lisa bestämde det). Sen gjorde vi en liten snölykta bredvid också. Så den får vi tända ikväll ! Kommer bli hur mysigt som helst...


Är den inte snygg...
Hur söt som helst med mössa,halsduk och vantar!


Här kommer en bild med Lisa & snögubben
(gumman)

Är det inte underbart med snö ??
Vi här nere i skåne är iallafall glada att vi fått snön tillbaka!


Nachi nach Janni

Nu har det börjats att packa inför flytten!

    

Jag har börjat packa så smått... det är ju snart dags att flytta och när jag sen jobbar hela denna och nästa helg så hinner jag inte så mycket. Därför får man göra lite då och lite då när man är ledig... 

Alaaddin skulle ta några kartonger från hans jobb imorgon. Så det är hur bra som helst. För man har så himla mycket saker som man inte tänker på... bara mina sommarskor tog upp hela två lådor... hehe Niklas bara titta på mig när jag visade honom. Då vill jag inte veta hur mycket plats all mina kläder ska ta. Men jag ska inte packa ner alla kläder i lådor utan jag ska packa ner dom i såna där påsar från ikea! Dom är stora och bra och det får plats mycket i dom. Sen packar man ju upp alla kläder så fort man kommer till lägenheten och hänger in det i garderoben... 

Det ska bli hur kul som helst... vi ser riktigt mycket fram emot det. Tyvärr har ju min pojkvän inte den bäsa tajmingen bara ... en dag efter det att vi får vår lägenhet ska han och en del kompisar åka till Sälen och åka skidor i en vecka! Så där står jag med all flytt själv... hehe tur att man har många vänner och familj som kan hjälpa mig... men sen på ett sätt är det bra, för då får jag allt som jag vill. Sen när han kommer från Sälen så har jag satt allt iordning och det ser ut precis som jag vill ;) hehe

Då är jag nöjd!   ... 20 januari får vi lägenheten 

  

Nachi nach Janni ♥  


Besök av syster med familj (Kökersson)


Snart kommer Lisa på besök och sover över hos mormor. Mamma Nina och pappa Alaaddin kommer också. Vi ska äta lite middag och ha det lite trevligt. Sen åker dom hem ikväll och Lisa stannar! Imorgon blir det nog lite utelek med Lisa i snön ;) superkul tycker moster! Hoppas bara jag mår lite bättre då...  

På bilden, Lisa hjälper mormor i köket ! Världens sötaste tjej!

Hörs senare Puss&Kram

Nachi nach Janni


Titta vilken söt bild jag hittat!!

Jag sitter på Honeys lillasysters data och hitta en bild på Honey ♥ Så himla söt, hehe. Awe han fryser nog, ser så ut i alla fall. Speciellt om man tittar på vad han har fått på huvudet… hehe awe  Jag älskar dig Niklas, hehe så söt ;)

 Mössan kan jag intyga att den inte tillhör honom själv. Den är fridas (hans lillasyster) men han passar bra i den ellerhur? ;) hehe Hur snygg som helst. Men sen är det ju osså så att allt klär en skönhet !

 

Kan man annat än att vara kär i denna lilla söta teddybjörn!? ;)

Denna bilden är ju bara för härlig…

 

Nachi nach Janni


Janni mår skit!

Jag mår riktigt dåligt... det började igår efter jobb när jag och mamma tog en tur ut till Bauhaus för att handla lite. (slutade med en utebelysning till baksidan) Jag fick så frukanstärt ont i magen. Trodde första att det va för jag va lite hungrig , så jag och mamma tog varsin korv med mos och bröd på pølsemannen... sen gick vi vidare till Maxi för att handla lite. Väl inne på Maxi blev magen bara värre och värre. Jag fick så himla ont så jag visste knappt var jag skulle bli av... :( 
När vi sen kom hem så började mamma och Niklas på maten. Vi skulle äta falukorvs gryta med ris :) mums mums. Jag kunde inte äta jättemycket för jag måde så dåligt, men lite fick jag i mig iallafall... Sen blev det placering framför tvn för min del. Där låg jag och hade ont i magen och måde jätte illa i flera timmar...
Mitt i natten blev det värre och jag kunde inte längre hålla igen... då kom det. Det värsta jag vet ... jag spydde :(  Jag hatar det... tror inte ni vill ha detaljer så vi låter det va där nu !

Idag mår jag fortfarande skit. Har inte lika mycket illamående längre. Det kommer och går lite o omgångar... Men magen är det något fel med. Jag har så himla ont. Jag är uppsvullen och det spänner i hela magen... nu i natt har jag också fått ont i ryggen. Tror nästan jag har hostat/kräkts en spricka i ett revben typ... för det gör skit ont när jag andas och så! Men men vi får väl se vart detta leder... vill ju inte gärna besöka en läkare. Det  är så hemskt tråkigt...



Nu ska lilla sjuklingen starta en film och mysa framför tvn !


Vi hörs sen Puss & Kram        Nachi nach Janni




Ps. Jag är superglad att vi har fått vår snö tillbaka! Jättemysigt utanför våra fönster i skåne! Ds.


Fynd på mellandagsrean !

Inhandlat på mellandagsrean :)
Här kommer några fynd jag gjorde en dag när jag va ute och handla lite på den "underbara" mellandagsrean!
Men det va ju bara lite lagom sådär så man får väl ut någon mer gång och se om man kan hitta något annat snyggt ;) har ju sett ett par stövlar som va riktgt snygga !


En riktig mysig och skön tröja med en snygg detalj på höger sida!


Grå vardagströja i skönt och ledigt material, alltid bra ! ;) 


Samma material som den andra vita tröjan... denna lite annan model


Sjal med en blandning av olika härliga djurmönster


Jätte skön och mysigt kostärmad kofta! Super skönt att ha över en polo tröja!


Snygga svarta skor, användes på nyår! De blev kallt men så snyggt!

Där va lite inköp jag gjort... jag älskar dom! Vad tycker ni ??


Nachi nach Janni


Flyttar snart...

Nu är det inte lång tid kvar tills jag och Honey flyttar ♥ Idag efter jobb kom niklas och hämta mig så körde vi dirket vidare till "vår" lägenhet, för att skriva på lite papper. Det ska bli hur kul som helst att flytta! Jag längtar redan... den 20 januari bor jag inte längre i Ramlösa utan på Husensjö! Kommer nog kännas lite konstigt men spännande på samma gång. Ska bli super kul att köpa nya fina gardiner och allt sånt! 

Snart ska lådorna börja fyllas... 



Annars idag har det varit jobb som gäller... stressigt värre på jobb! Herregud vad mycket vi hade att göra...får hoppas att det blir lite mindre imorgon... Men jag ska iallafall gå och lägga mig hyfsat tidigt idag så jag orkar med morgondagen, finns risk för att det kommer va stressigt då med! ;)
Förresten Tack så himla mycket jobbet för julklappen ...  den kommer jag nog inte ha några problem att handla upp! (fick en presentkort som gäller på en massa olika butiker i Helsingör)


Nachi Nach Janni     


Avslutar 1 januari med BIO

1 Januari börja med en dag på jobb. 7 - 14.30 ... Jippi!! hehe Sen direkt vidare hem till Honey ♥ och städa upp efter nyårsfirandet igår. Det blev ju en del dricka för dom andra på festen (dock inte för mig, jag skulle jobba och köra bil ju :P) men men kul hade vi iaf, trots att det va typ -15 grader när vi skulle skåla in det nya året! hehe helt sjukt kallt va de ! (fem minuter över tolv va vi inne i värmen igen)

Vidare hem efter man städat klart och äta lite mat ! Mums mamma hade gjort hemmagjord spaghetti med köttfärssås ;) Lisa Melek va också här, hon ska sova över hos mormor... 

Nu ska jag och Honey dra vidare ner till stan och titta på bio. Vi ska möta upp lite folk på SF .

Vi ska se SHERLOCK HOLMES...

 

Någon som vet om den är bra ? Har ni sett den? Vad tycker ni ?

Nachi nach Janni

RSS 2.0