Old and new at the same time...


Bild på mig från Balen 2008...

Nu är jag trött och ska gå och sova!! Tyvärr blev det inga bilder idag på sakerna jag handlade innan. Men jag lovar att det kommer imorgon när jag vaknat... Är alldeles för trött för det just nu! God Natt & Sov Gott (för det ska jag)

Nachi nach Janni

Just nu på Tågaborg!!


Äter vindruvor och kollar på tv...

Just nu sitter jag och Niklas och tittar på Anna Anka söker assistent...Det är ju ett program om anna anka så då måste man ju se de ;) haha hon är ju från samma stad som mig! (vet inte om de e något positivt eller negativt)
Klockan nio är det Efterlyst. Det är något som man altlid tittar på om man heter janni !!


Här är Thai grytan jag gjorde innan ...

Nachi nach Janni

Panaeng Curry, Majs, Tomater & Kyckling med Ris!!


Mums mums med Thai Panaeng Curry!! A taste of the spicey food ;)

Idag blir det Panaeng gryta med kyckling och ris. Kommer bli hur bra som helst. Både jag och Niklas älskar thai inspirerad mat så detta kommer falla oss båda i smaken! Maten är klar, nu väntar vi bara på att Niklas ska komma hem så vi kan äta... 
                                                  
Efter maten kommer jag att visa er lite inköp jag gjorde idag när jag va nere i stan. Skulle ju till Lena med mina naglar men blev det lite mer än de...

Nachi nach Janni

Snart dags att sticka ner till "the city"...


Så här ser man ut idag! Ledigt och skönt klädd, lite höstinspirerat...

Dagens outfit ser ut så här idag... Eftersom vi har såå himla tråkigt
(regnigt och grått) väder idag fick det bli lite skönt med varm kofta idag!!

Kofta från Ellos
Jeans från Acne
Stövlar från Tiamo, Scorett
Tröja från Esprit
Skärp från Only
Ring från H&M
Klocka från Regal

Nu ska jag snart sticka ner till stan. Tar faktiskt bussen idag för Niklas lånade min bil imorse för hans va slut på bensin. Jag pallar inte köra och tanka hans ... hihi
därför tar jag bussen idag !! Det är ju inte ofta jag sitter på en buss så det är väl okej idag. Ska bli så skönt att komma ner till Lena och få fixat mina naglar och få snacka av sig en massa skit. Alltid trevligt. Ni vet ju hur tjejer är ;)

Nachi nach Janni

Sista dagen i mars månad!!


Till Lena går jag alltid och fixas mina naglar! Hon är bara bäst


God Morgon!!
Idag är det den 31 mars... sista dagen i mars och imorgon går vi alltså in i en ny månad! Herregud vad tiden går fort. Det är ju inte klokt. Helt sjukt att det är mindre än två månader tills jag fyller år! Helt galet... hehe.
Idag blir det först lite småfix här hemma och sen ska jag iväg ner till stan och fixa mina naglar hos LENA :) det behövs verkligen. Dom är så långa nu så de är inte sant. Hur ska vi ordna dom idag då?? Jag tror jag tar det gamla vanliga faktiskt. Alltså VITT men är inte helt 100 än... jag bestämmer mig nog när jag sitter nere i stolen ;)
 
                                                   

Eventuellt efter besöket hos Lena ska jag träffa Ida! Trevligt, det va ju inte igår... hehe länge sen vi sågs nu. Jag har en film som är hennes bland annat. Så den får man ju lämna tillbaka. Så vi får se sen om hon kan träffas idag.

Vad händer hos er denna onsdagen??

Nachi nach Janni

 

 


Nu stänger butiken för idag ;)



God Natt & Sov så Gott! Hörs imorgon :)

Nachi nach Janni

Kan de bli bättre / godare ...???



Här är maten jag och Niklas gjorde ikväll! Kokt potatis med hemmagjorda köttbullar med brunsås och lingon + inlagd gurka och oliver ... Det är bara såå himla gott ♥ Absolut min favoritmat!
Vad är er favoritmat??

Nachi nach Janni

Dagens outfit !!



Chinos från Vero Moda
Topp från H&M
Kofta från H&M
Halsband från Turkiet

Idag har varit en riktigt skön dag. Åkte hem och hämtade mamma och sen körde vi och handla tillsammans och sen åkte jag med henne hem efteråt... Dom håller ju på att riva en vägg mellan köket och mitt gamla rum, så det kommer bli ett jättestort kök istället där hemma! Kommer bli jättefint tror jag. Nu tänkte jag och Niklas se om vi hade någon bra film vi kan se. Finns inget bra på tv nu så då får de bli FILM :)

Nachi nach Janni

Snart kommer jag hem igen...


Hahaha hittade en bild på mig när jag va blond... hehe snygg jag är här!!

Är på besök hos mamma och linn just nu. Lånade deras data för jag skulle kolla en sak. Tänkte lika bra att passa på att skriva lite här då med ;) hehe men jag ska snart åka hem. Vi hörs då och lite bilder kommer...  men så länge får ni nöja er med en "gammal" bild :)

Nachi nach Janni

Solen har kommit tillbaka :)


Helsingborg ♥ Sundets Pärla...

God morgon God morgon!!
Sovit gott... Jag är riktigt trött idag. Inte sovit bra för den himla hostan jag fått. Hostat hela natten , är inte utvilad alls. men men får väl ut i det fina vädret och få lite sol på mig så blir de nog lite bättre! Ska iväg och handla idag också... tråkigt men det behövs. Vi hörs senare.

Nachi nach Janni

Dags att sova! Skönt ska det bli...



Nu är det dags att sova! Klockan börjar bli mycket och kroppen är trött efter en hel dag... Hoppas eran dag har varit lika härlig som min. Wilma och Freddie va hur goa som helst idag. Vi hade det så mysigt...

God Natt & Sov Gott, Vi hörs imorgon!!

Ps.
HIF vann!! Jippi. Så himla skönt. Tredje raka vinsten och upp i serieledning. Helsingborgarna dom kan ;) Ds.

Nachi nach Janni

Skinn VS Jeans...


Jeansjacka eller Skinnjacka...
Vad väljer ni i vår och sommar??

Ska man välja mellan dessa två! Jag tycker personligen inte det! Det är så snyggt med vilket som. Jag kommer iaf variera lite beroende på väder och på vad jag har på mig iövrigt! Men sen är det ju klart att man har en favorit. Så är det ju med allt! Min favorit brukar va skinnjackan men detta året blir det nog faktiskt jeansjackan...tror jag! Vi får väl se. Vad tror ni blir er favorit?? 

Nachi nach Janni


Give me some real, good music ;)



Sitter här vis datan och fixar med lite musik! Det är alltid kul. Jag älskar musik. Vad skulle livet vara utan det?? Men men nu har jag inte tid att sitta här längre. Nu måste jag gå till dagis och hämta sötnosarna ♥ Hörs sen!!

Nachi nach Janni

Hem och iväg igen direkt ;) Busy busy today!!


Älskar min fina varma halsduk!! Tack mamma för den ♥

God morgon får jag väl säga eftersom detta är första gången jag är inne idag! Gick faktiskt upp tidigt idag och körde Niklas till jobbet sen åkte jag hem till mamma och fixa lite saker och hälsade på! Kom hem nu och ska nu slänga mig i duschen och göra mig klar för att gå och hämta Wilma & Freddie på dagis!! Sen blir det hem till dom och lagga lite mat och leka ... Jag kommer hem senare ikväll. När matchen är slut och marcus kommit hem.
HIF spelar ju idag mot Göteborg. KOM IGEN NU HIF!! heja heja... hehe.



Vad ska ni hitta på idag/ikväll då?? Har ni inget bättre för er kan ni ju alltid hålla tummarna för HIF!! Hade varit så gött med en tredje vinst ;)
Hörs ikväll!!

Nachi nach Janni

God Natt & Sov Gott !!


Wokade grönsaker med nudlar... mums mums ;)

Älsklingen och jag åt god mat och hade det mysigt! Tända ljus och bara vi två och härlig mat. Kan de bli mysigare?? Nu ska vi titta på film . Ni får ha en fortsatt bra kväll. God Natt & Sov så Gott Hörs imorgon.



Nachi nach Janni

Some new things...


Denna snygga och lurviga svarta mattan . Helt perfekt till vardagdrummet!!

Stålampa till sovrummet ! Samma mönster som på kudden jag köpte sist...

Detta va inköpen från tidigare idag! Kommer bli hur bra som helst här hemma! Älskar mönstret på lampan och kudden...

Nachi nach Janni

Vi kör lite "thai/kinesisk" ikväll ...


Jag är helt klart jätte glad framför spegel ;)

Nu ska jag ställa mig framför spisen och lagga lite god mat! Idag gör jag det enkelt för mig själv och kokar lite nudlar och göra lite wokade grönsaker... enkelt men gott!! Det gillar vi ;) Älsklingen kommer ju hem snart efter träningen...

Sen kommer bilder på dagens inköp på IKEA. Det blev en matta till vardagsrummet och en golvlampa till sovrummet ...

Vad brukar ni äta på kvällarna??

Nachi nach Janni

I´m leaving home for a few hours ...



Nu sticker jag och Honey ut på IKEA en sväng och kollar lite saker... hehe (ovanligt att jag är där :P hehe). Sen åker vi hem till familjen Kvist och hälsar på och Niklas ska hjälpa dom med något på deras bil också!! Trevligt trevligt med ett besök hos syster och hennes familj. Vi hörs senare Puss&Kram

Nachi nach Janni

Gårdagens biobesök :)


Jag utanför bion i helsingborg...

Jag & Honey var ju på bio igår kväll. Vi såg Remember Me. Den va faktiskt bra. Jag va ju lite halvt tveksam innan för jag har hört att den hade en konstigt slut! Men jag tyckte den hade en bra slut... speciellt men bra. Inte som i alla andra filmer, vilket va riktigt bra. Så himla tråkigt att alla filmer slutar likadant, with happy endnings :P

Jag ger filmen en massa plus i kanten... :) Sen gör det ju inget att killen som har huvudrollen är super snygg ;) hehe!!




När vi kom hem efter bion blev det en lång natt... Vi tittade på tv tillsammans hade det riktigt mysigt! En jätte bra och mysig lördag ♥♥

Nachi nach Janni

Movie together this evening!!



Ikväll blir det Remember Me på bio med Honey ♥ Ska bli jätte mysigt. Länge sen vi gick på bio :) Så med en massa godis och cola ska vi sen filmen tillsammans!!

♥♥♥

Nachi nach Janni

Jag trotsar att jag är sjuk...


Sitter och kollar på film ;)

Jag skiter i de. Jag vill inte vara hemma och ligga i soffan hela dagen. Helt själv. Så himla tråkigt... Jag och älskling (som snart kommer hem från jobb) funderar på att sticka och kolla på bio ikväll. Vi tänkte vi kunde gå ut och äta innan bion :) det hade varit mysigt. Bara vi två ♥

Men men vi får väl se hur vi gör!! Får bestämma det när älsklingen kommer hem. 

Nachi nach Janni 

Nu blir det film och slapp framför tvn :)


Undra om man kommer somna ...?

Klassigt regn och skit väder, vad gör man då?? Speciellt om man är sjuk oxå. Då tar man en filt. Lägger sig framför tvn och startar en film... det ska jag minsan göra nu. Ska bli skönt. Blir helt utmattad av att sitta här framför datan i två minuter ju. Nu måste man vila upp sig lite :P hehe

Vad ska ni göra idag ?? Hur är vädret hos er??

Nachi nach Janni

Är det inte det ena, så är det nog sjutton det andra!!


God morgon, eller god förrmiddag!

Hoppas ni sovit gott och att ni ha det gott. Till skillnad från mig...

Man hinner knappt bli frisk från det ena så kommer nästa virus och slår en i huvudet! Jag ligger hemma nu och har så himla ont i halsen och är förkyld som aldrig förr... Jag är helt kraftlös känns det som. Jag vill bli frisk!!

Därför har jag inte varit inne och bloggat dom senaste dagarna. Jag har helt enkelt inte orkat! 
Men jag tänkte visa er bilder på det jag köpte på IKEA för några dagar sen...  


♥ En vit badrumsmatta
♥ Två svarta runda mattor
♥ Två rosa krukor
♥ En färglatt kuddfodral till min "mys" kudde


(Janni is happy about her new things) Vad tycks?? Dom svarta mattorna ska jag använda till en speciell sak hade jag tänkt. Det får ni se mer av när det är färdigt... Spännande! Jag kan säga så här mycket. Dom ska inte användas på samma sätt som vanliga mattor ;)

Nachi nach Janni

Räkor med Ris framför tvn ikväll!!


Idag är man hemma själv utan sin älskling igen. Han är på jobbet och fixar med bilen. hehe hoppas den snart är klar. Börjar bli riktigt tråkigt här hemma utan honom...

Idag gjorde jag det enkelt för mig, efter IKEA och Väla besök kom jag hem och gjorde Räkor med Ris, snabbt och enkelt... men såå otrligt gott!! Mums mums...


Detta är så himla gott! Jag rekommenderar er verkligen att prova det...

Här kommer receptet: 

√ Koka upp ris till antalet personer som ska äta. 
√ När riset är klart. Lägg i smör i det varma riset så det smälter, blanda runt!
√ Blanda sen i dill och chilisauce
√ Till sist häll i räkorna och blanda runt.
 Servera!

Kan det bli enklare än så!? 

Nachi nach Janni

 

Väla är riktigt kul om man gillar shopping ;)

Jag sprang in en snabb sväng på Väla när jag hade varit på IKEA :) Frågan när man varit på Väla är ju inte om man hittat något, utan hur mycket man hittat och köpt! Jag hittade ju en massa massa mer, men kan ju inte köpa allt. Idag fick det bli det här... (allt köpt på H&M)


Fina långa örhängen , super fina till fest :)  50 kr

Stor, söt ring med ros motiv på  50 kr

Härligt halsband... Kommer bli hur bra som helst till min svarta klänning 80 kr

High heels med söt liten rosett framme vid den "öppna tån" 300 kr

Jag är jätte nöjd med mina inköp... Kommer trivas super med alla saker tror jag!! Bilder på det som köptes på IKEA kommer senare...

Nachi nach Janni

Svärfar: "Äter du sån där kaninmat" ;)


Dagens lunch ... Tonfisk sallad med Keso och ett glas Tropisk Juice!!

Tvätten är tvättad så nu ska den "bara" torka! Vilket betyder att jag varit effektiv idag och är klar tidigare ... Så därför kan man nog hinna med en sväng till IKEA osså idag! Jag skulle behöva köpa ny badrumsmatta tänkte jag! Syrran hade hittat på IKEA, så en sån får vi ha! ;)  

Nachi nach Janni

Vad ska hända i helgen ??


Gårdagens slappe oufit när man skulle till Maxi.

Sitter och funderar på vad man ska hitta på i helgen!? Niklas kommer ju nästan inte va hemma alls. Han har ju fått nya delar till sin bil. Så nu är där mycket som ska fixas på den. Därför är han på jobbet hela dagarna och jobbar först och sen stannar han kvar och grejar med bilen...
Igår stack han till jobb halv åtta på morgonen och kom hem vid halv tolv/ tolv på natten någon gång tror jag. Jag låg nämligen och sov!! hehe
Inte konstigt man saknar honom !!

Men det ska bli sååå skönt när han äntligen är klar med den där bilen. Då får vi ut och åka i den och mysa ♥♥

Ps. Tack så mycket mamma och Linn för mysigt sällskap och en mysig fika igår :) Ds.

Nachi nach Janni

God morgon lovely people!!


Blåbär & Hallon smoothie! Dagens frukost :) 

God morgon God morgon !! Hoppas ni sovit gott, själv har man sovit som ett litet barn :)
Idag är det tvätta som står på schemat! Har tid mellan 12-17 så här ska det bli kläder rena kan ni tro ;) hehe...
Om jag skulle bli klar med all tvätt tidigare blir det kanske till att fixa lite ärenden annars får de bli imorgon :)

Ska ni göra idag då??

Nachi nach Janni

Me like... so cute !!


Två jätte söta bikini toppar jag hittat! Dom hade varit perfekta till sommaren. När man ska spendera många timmar på stranden så behövs det ju lite ombytet och variation!! Får kanske bli köp av dessa nu i dagarna...

Nachi nach Janni

Jag och syster framför tvn ;)


Jag i bilen på väg till Maxi

Efter jag varit och handlat på Maxi så körde jag till lillasysters skola och hämtade henne. Vi körde hem till mig och ska snart fika när mamma också kommer på besök :) Just nu slappar vi två framför tvn ...


Jag & Linn i Thailand...

Vad har ni gjort idag ??

Nachi nach Janni

Dags för bilen att rulla en sväng...


En osminkad janni som nu ska jag handla och fixa lite ärenden...

Nu sticker jag en sväng... först till Maxi och sen blir det nog lite andra stopp också... men de får ni höra mer om när jag kommer hem !
Solen skiner och det är bara underbart ute. Det tycker vi om... Ha de bra, vi hörs senare!

Nachi nach Janni

Städa, städa varje fredag och så varje jul...


Här har jag gjort hela lägenheten fin ;) Duktiga lilla jag !!

... för det tycker jag är kul ;) hehe kanske inte riktigt så men man får ju va lite positiv till saker som inte är så roliga också! Jag har varit lite duktig nu på förmiddagen... jag har varit nere i källaren med en massa saker, sen har jag varit och bokat tvätt tid och jag har dammsugat! Nu är det bara våttorka alla golv kvar, sen är här hur snyggt som helst hemma :)

Sen ska det handlas och så också men det tar vi lite senare! ... Man får ju ta lite småpauser lite då och då! hehe

Nachi nach Janni

Saknar min Honey ♥♥


2½ år tillsammans och jag Älskar dig mer för varje dag som går ♥

Jag saknar min älskade Niklas ♥ Han är fortfarande på jobbet och fixar och mekar med sin bil. Han har en Toyota Supra! Då är där mycket som ska fixas på den så den går fortare och där är fler hästkrafter... ja, ni vet hur killar är! Hehe.

Snart är dets dags för sängen igen... Tar min bok och läggar mig och läser lite innan ögonen slocknar :)
Vi får hoppas att man mår lite bättre imorgon. Så kan man kanske åka och handla lite och gå en runda i skogen ...

Nachi nach Janni  

Arn på tv nu...


Så himla snygg är joakim nätterqvist ;)

När man är sjuk och trött så är det bara att ligga i soffan och ta det lungt... därför blir det att slappa och titta på Arn som börjar på tv 4 ikväll... Jag har sett filmerna p åbio innan men dom är så bra så då kan man verkligen se dom igen ! :)

Hoppas ni får en bra kväll... Puss & Kram

Ps. Vad tycker ni om Arn-serien ??
 Ds.  

Nachi nach Janni

En sjuk janni ... jag mår illa :(


Så här ser man ut när man är sjuk... trött fast man sovit hela dagen!!

Igår kväll blev jag sjuk. Började må illa och sen kom det där som är så hemsk. Jag hatar det. Spy är det värsta jag vet!!

Idag har jag därför bara legat i sängen hela dagen. Gick upp 16.00 helt slut och illamående! Fick ringa jobb igår och säga att jag blivit sjuk :( Nu ska jag se om jag kan få i mig lite mat... ligger framför tvn och får se om man kan hitta något roligt program eller någon bra film...

Vad göra ni denna måndagen??

Nachi nach Janni

Stockholm vs. Helsingborg...



Idag va det dags för HIF:s andra match i allsvenskan... Idag spelade dom mot Djurgårdens IF . Bra som "vi" är så vann "vi" såklart!! hehe Där fick vi det bevisat... Helsingborg är bättre än stockholm, i alla former ;) hehe ...
Nu får man väl hur många stockholmare efter sig , Ajdå! Haha. Smällar man får ta.

DIF - HIF 0-1

Ps.
Vilket lag håller ni på i allsvenskan?? Ds.

Nachi nach Janni  

En dag kvar sen är man ledig :)


Lisa när hon står och äter Pizza och dricker Cola ;) Mums Mums...

Nu är man hemma och är trött som bara den. Jobbat idag också... bara imorgon kvar sen är man ledig igen :) Ska bli riktigt skönt. hehe Det har varit så mycket farande överallt i helgen så man är helt slut...
Idag efter jobb stack jag ner till Niklas som stod och fixande med sin "racerbil" ;) hehe vi åt lite Burger King faktiskt. Orkade inte göra mat idag. Sen stack jag hem en sväng till mamma. Vi fika och hade det lite mysigt...
Lisa, Nina och Alaaddin va också på besök. Så det va trevligt. Lisa är ju bara så himla go! hehe rolig är hon också... 

Nu sitter man här och slappar framför tvn och datan!! hehe. Orkar typ ingenting... Vad gör ni ??

Nachi nach Janni

Grattis svärMOR ...


Bild från igår när vi kommit hem från svärmor ;)

Vi gratulerar, vi gratulerar lille Anne idag! Grattis Grattis ♥

Igår va det direkt hem från jobb och duscha och göra sig iordning och sen vidare ut till Vallåkra, till svärmor. Födelsedags firande va det ju. Hon fick en ny fin badrock av mig och Niklas. Hon blev mycket glad för den, så det va ju bra... hehe skönt när man lyckats bra med presenten ! hehe
En riktigt trevlig kväll hade vi igår... god mat och trevligt sällskap ;)

Nachi nach Janni

Natti Natti ...



Med denna underbara bild på Milla & Mig ♥♥ säger jag God Natt & Sov Gott. Imorgon är det jobb som gäller och sen på kvällen ska vi hem till svärmor och svärfar och fira svärmors födelsedag (som är på tisdag) Hoppas ni sover gott inatt och får en bra dag imorgon!! 

Ps. Jag saknar dig Milla, den mest underbara och snällaste vän som finns! Du är alltid där när det behövs. Älskar dig ♥♥ Ds.
Nachi nach Janni
 

Jag vill ha en sån här liten sötnos!!!


En av tre små godingar som kom i den senaste kullen ...

Är dom inte bara sååå söta!?

Min kusin Jenny har alltid älskat alla slags djur, sen det att hon föddes så har hon varit djurens bästa vän! Nu har hon även börjat föda upp papillon hundar. Det började med att hon och hennes familj skaffade sig tre hundar... Kreativ som hon är bestämde hon sig för att para en av sina hundar och hon fick tre (fyra från början, en klarade sig tyvärr inte) helt underbara små valpar som är bland det sötaste jag sett. Jag (som också ÄLSKAR hundar ) blev helt förälskad i valparna och vill ha en sååå himla mycket. 

Nu ska jag bara försöka övertala Niklas om det osså! Hoppas verkligen det går... för jag har alltid velat ha en hund. Men tyvärr så är alla mina tre systrar allergiska så det har aldrig gått hemma hos oss. Men nu när jag inte bor hemma längre, hoppas jag att snart "få" min älskade fyrbenta vän ♥♥ 

Nachi nach Janni

En lugn och skön fredag...



Some things about me right now!

♣ Humör: Jag är på bra humör, glad och full med energi!

♣ Gjort: Varit ute på en ordentlig promenad i härliga Helsingborg...

♣ Planer: Idag är planerna att läsa min bok. Göra middag när Niklas kommer hem.
 

♣ Ser på: Just nu på en dataskärm. Tvn är inte på!

♣ Lyssnar på: Tagenterna som klickar när jag skriver ;)

♣ Dricker: Aquadór vatten !

♣ Äter: Har precit ätit tonfisk sallad, åt också ett päron efter!

♣ Klädsel: Sitter i min mysdress :)

♣ Bästa: Min älskade Niklas ♥ + min familj såklart...

♣ Sämst: Själviska människor.

♣ Vill ha: Mycket... hehe men just precis nu är det nog... en resa till värmen :)


Dagens lunch...

Nachi nach Janni

Hemma igen efter härlig promenix!!


Hahaha Janni in action ;) Lite varm blev man ju allt! Snygg bild nr 2 va ! ;)

 
Precis kommit hem och behöver nu en dusch känner jag! Nu när man varit så duktig så måste man ju vara snäll och ge magen lite mat! Så därför får det bli en härlig sallad med tonfisk tror jag... 
Efter mat och en härlig dusch ska jag vara så nördig att jag sätter mig och läser lite i min underbara bok. Den är så bra, samtidigt som den är hemsk. Jag rekommenderar den verkligen :)

"Vår lilla hemlighet" av Toni Maguire!
  

Nachi nach Janni

Äntligen !! Lite strul nu på morgonen...


Dagen började med en skål yoghurt och min bok som är så bra. Satt och läste den i en timme innan jag gick upp!!

Nu är jag här igen. Har haft lite problem här på morgonen att komma in på bloggen. Men nu funkar det igen, vilket jag är glad för. Nu hade jag tänkt att ta på mig lite träningkläder och ge mig ut på en runda i skogen med musik i öronen... en härlig promenad i friska luften. Bra träning och härligt för kroppen!!

Senare idag blir det upphängning av tavlorna jag köpte igår... Spännande att se hur det blir!

Vi hörs senare

Nachi nach Janni

Innan det är dags för sängen !



En trött janni tycker det är supergott med vindruvor... 

Mys Mys i soffan! Jag och Honey sitter och myser och bara slappar i soffan. Just nu är det goda vindruvor som äts... Älskar att sitta och mumsa på frukt så här på kvällen. Bättre än alla olika snacks som finns. Snart dags att sova några timmar... Men ni får ha en fortsatt bra kväll , hörs imorgon igen!


Nachi nach Janni

Sveriges fulaste hem just nu!!!



Honey körde iväg och köpte lite glass och choklad.
Så nu ska vi mysa framför tvn ♥ Vi ska se Simon & Thomas i Sveriges fulaste hem :) Det är ju bara så kul det programet. Jag bara älskar dom två ! Dom är helt klart dom bästa och roligaste inredarna i Sverige och Världen!!! 

Jag va ju ute på Väla en sväng innan idag. Det blev faktiskt en del inköp även idag... En present till svärmor som fyller år på Tisdag (ska fira henne på lördag) sen blev det också fyra stycken tavlor till mig och Niklas. Två till köket och två till sovrummet :) Här kommer lite bilder på dom!


Dessa är till vårt sovrum...

... och dom här två till köket :)
 
Nu kallar soffan och Niklas

Nachi nach Janni

Lämnar hemmet en liten stund ...


The girl with Converse! The Pink one...

Nu känns det lite bättre i magen , så därför kör jag
en runda ut till Väla. Bäst att passa på. Vet ju inte hur man mår imorgon. Sen ska man tänka ut något som man kan göra till middag idag osså!? Vet inte alls vad jag ska hitta på. Jag har idé torka just nu... :(

Men vi hörs senare! Nachi nach Janni


Mår skit! Kan det inte ta slut snart...



JAG MÅR INTE BRA. HAR SÅ FRUKTANSVÄRT ONT I MAGEN. Kan knappt stå upp utan att benen viker sig. Är så himla trött på detta. Samma jobbiga magont varje månad :( I EN HEL VECKA...
Så nu förstår ni kanske vad jag menar.

Jag tror jag får gå oc hlägga mig och vila på sängen innan det blir Väla. Hoppas det blir bättre, annars får väla vänta :(

Nachi nach Janni

Great day today too... the sun is my best friend ;)


Jag & lillasyster ♥ Tack för igår! Hade en trevlig dag tillsammans!!

God morgon, god morgon! Hoppas ni sovit gott...

Nu är det dags för mig att vika lite tvätt och sen bär det av till Väla för en liten shopping runda. Funderar på att handla lite inredning till hemmet! Sen blir det en runda i skogen. En härlig promenad i solen :) 

Vad ska ni göra idag ?? 

Nachi nach Janni
   


Lite ärenden och sen hem till mamsen :)




Nu ska jag sticka iväg och göra lite ärenden! De måste verkligen fixas nu... så därför blir det tyvärr lite mindre bloggande idag... Sen ska jag också hem till mamma idag och hälsa på! Niklas kommer också dit efter han slutat jobba!

Men men nu måste jag sticka. Ha en bra dag ute i solen !!

Ps. Eftersom jag själv inte hinner blogga så mycket idag, tänkte jag att ni kunde skriva vad som händer hos er idag! Så har något att se fram emot när jag kommer hem plus att det blir lite liv här på bloggen iaf :) Ds. 

Nachi nach Janni

Dinner is served ! Mums mums ...




Lax med kroketter och kaviarsås med ruccola sallad!

Idag på menyn stod det LAX! Längesen mat åt lax så det smakade utmärkt...

Portioner: 
2
Tillagning:
10 min

Ingredienser: 

2 laxfilér
potatis kroketter
ruccola sallad
Gräddfil
Citron
Kaviar (inte kalles på tub) ;)

1. Stek laxen på svag värme för att inte bränna den. Stek samtidigt upp kroketterna antingen i ugn eller på stekpannan. Kroketterna ska vara gyllen bruna när dom är klara.
2. Undertiden fisken och potatisen tillreds sköljer du av salladen och börjar med såsen.
Bland gräddfilen med kaviarn och tillsätt sedan lite cirtonsaft.
3. Dags att servera maten!

Ett av dom enklaste recepten som finns... men det smakar riktigt gott! Hoppas ni också tycker det...

Ps. Om ni gör denna maten får ni gärna komma in och berätta vad ni tyckte om det sen! Ds.

Nachi nach Janni

Me in a very good mood...


Me in some casual clothes, happy and loves life in this lovely spring weather ...
Anyone else that has the same feeling...?? I´m just "suncrazy" :)

Här kommer en härlig bild på stan i Helsingborg! Uppifrån terass trapporna från sundets pärla ;)

Jag tänkte att jag skulle börja ta mer bilder på min underbara stad Helsingborg och lägga ut här på bloggen. För många vet nog tyvärr inte vilken otroligt fin och härlig stad HBG är! Alla som kommer hit tycker alltid att det är så fint och skönt här nere... Staden kallas ju inte Sundets pärla för ingenting...

Nachi nach Janni

If you get it on tape, you can get in in cash... eller??



Dagens lunch! Pasta med köttfärssås och så klart ett glas mjölk (min favorit är helt klart mjölk) ...
Nu är det dags för att diska igen. Det är det tråkiga med att lagga mat... där blir alltid så mycket disk efteråt.

Nachi nach Janni

Dags att äta lite sen lunch ...


Me ;)  Skjorta från H&M ...

Kan man va annat än glad en sån här härlig dag! Solen skiner och man är ledig :)
Nu börjar magen säga till mig att det är dags för lite lunch, så då är det väl bäst att göra som den säger! hehe
Efter det hade jag tänkt att gå ut och gå en runda i skogen, det hade varit så skönt i detta vädret :)
Vi får väl se vad det blir...

Nachi nach Janni

The morning is here!



Jag ser något fundersam ut :P haha satt och njöt av solen, undra vad jag tänkte på ??


Sovit gott inatt??
Jag har i alla fall sovit som ett litet barn :) Jag sover hur bra som helst i sovrummet nu när det är nymålat och fint. Kan inte vara mer nöjd med färg och resultat :) Hur fint som helst. Nu är det bara en ny sängram som ska in och sen lite små saker till inredning.

Något som jag letar efter är faktiskt en slags hylla... men det ska inte vara någon stort och markerande. Det ska "smälta in" i väggen lite om man säger. Typ bara något snyggt hyllplan som "gömmer" sig fint, hehe förstår ni vad jag menar?? hehe
Jag får väl ut på internet och se om jag kan hitta något sånt... 

Nachi nach Janni

A day with a little shopping!!


Idag inne på H&M ...

Underbart väder har vi haft idag i Helsingborg! Solensken hra vi haft hela dagen och det har faktiskt inte varit så himla kallt... När jag va i stan idag hade jag bara converse och min skinnjacka och en halsduk :) mer behövdes inte idag och det är ju ett tecken på att våren är på väg!! Vilket vi verkligen gillar. Längtar så mycket till våren och sommaren... med en massa sol och värme :)

Här är två lampor som jag inhandlade idag på IKEA! Jag handla också lite andra små saker ...


Den svarta står fint i ett fönster i vardagsrummet och den vita i sovrummet :)

Jag hittade såklart en massa andra saker på IKEA, men ville ju inte köpa allt utan att Niklas va med! Kan ju va roligt att han också får vara med och bestämma och säga vad han tycker... så därför får det vänta tills Niklas också kan följa med ut till IKEA.

Nachi nach Janni

Luftslottet som sprängdes...


Är film nummer tre lika bra som dom två tidigare??

Nu ska jag och Honey ♥ sätta och titta på film. Idag är det luftslottet som sprängdes som gäller! Vi har sett både ettan och tvåan tidigare :) så nu hoppas vi att trean är lika bra! Någon som redan sett den ?? Vad tyckte ni ??

Nachi nach Janni

Hemma igen, nu vid Spisen !!


Jag är hemma igen efter en sväng på stan och sen ut till ikea och på vägen hem inom maxi och handla lite...

I stan gick jag in på H&M och hittade lite fin fina saker... Jag köpte ett par leggings och två klänningar! Super nöjd med mina inköp :)


Leggnings med nitar på sidorna...

En jättesöt vit spetsklänning. En favorit tror jag i sommar!

En enkel svart klänning utan armar och axelband. Super snygg till fest med härliga assesoarer :)

Detta va inköpen jag gjorde i klädväg... Köpte en del på IKEA osså... Bilder på det kommer senare. Nu ska jag nämligen ut i köket och göra lite mat!

Nachi nach Janni

Stan nästa!! En del shopping kanske...


Byxor: H&M Topp: Only Solglasögon: Ray-Ban  

Nu ska jag sticka ner till stan en sväng tänkte jag... jag blev lite shopping sugen och tänkte att då är det lika bra att ta sig ner till stan.. underbart väder är det ju osså! Så på med solbrillorna och så är man klar för det härliga vädret... Blir eventuellt en sväng ut till Väla osså och IKEA :) Tyvärr finns ju inte IKEA i stan... men men vi hörs sen Puss Puss


Ett par av mina fina Solglasögon. Dessa är favoriterna :)

Nachi nach Janni

Måndag 15 mars!


Kanske inte riktigt så det så ut hemma hos mig... men men skönt va det i alla fall!!

Måndag idag och en ny vecka... Härligt för att man är lite mer ledig denna veckan. Ska bli super skönt efter så mycket jobb det varit den sista tiden.

Vad händer idag då??
Jag har precis suttit i ett fotbad :) Hur skönt som helst. Man måste rå om sina fötter ibland. Det är ju dom som bär oss överallt... Så nu är dom som nya igen. Mjuka och härliga...
 Annars idag blir det lite städning och eventuellt en sväng ut till Ikea och Väla. Någon som vill hänga på?? Det hade varit kul att gå där och titta lite på små saker till hemmet. Jag kan ju nu börja mer och inreda sovrummet så som vi vill ha det eftersom det ät målat och klart nu... Hallen behöver också lite små detaljer, så den blir som den ska :) 

Men men nu ska jag gå och ta något att äta... frukost har jag visst glömt idag. Opps! hihi. 

Hörs sen om vad som händer idag... 

Ps.Grattis Grattis Edvard på din 8-års dag!! Hoppas du får en toppen dag med mormor och moster Linn ♥ Ds.

Nachi nach Janni  

Allsvensk premiär idag! HIF - Brommapojkarna...


Jag med biljetten för dagens match... den allsvenska premiären...

Idag va det äntligen dags för premiär av allsvenskan 2010! Alltid kul när fotbollen börjar, då känns det lite mer som att vintern är på väg bort. Att våren snart kommer till oss. And that we LOVE...

Klockan två idag va det så dags för HIF att spela sin första match. Mot brommapojkarna. Jag va där med Anna och barnen och Niklas. Kallt som bara den men som tur är hade man ju VIP biljett så man kunde ju gå in när man frös. :) Det är ju alltid skönt och man ser ju matchen lika bra där inne som ute på läktaren. man står ju i "skyltfönster" och tittar dirket ner på planen...

Hif spelade bra och hade många chanser, det såg helt enkelt bra ut för fortsättning. Tyvärr hade dom bara ett problem... och det va att få in bollen i mål. Många chanser , men inget mål.... men tillslut kom det! Skönt som bara den. Hif spelade helt klart bäst och vann tillslut med 1-0 :) yeah första matchen = vinst. Skönt med en bra start. Bra jobbat Marcus :) bra spelat!! 

Precis tittat på blåsningen... Älskar det programmet :) Är så himla kul när folk verkligen går på blåsningarna.

Nachi nach Janni

Lördag hos Edvard i Strövelstorp !!


Mamma & Edvard ♥ för några år sen... Nu har han blivit ännu äldre. Nu 8 år ♥

Igår direkt efter jobb hämta Niklas mig vid båten och vi stack direkt hem till syster och familjen för att fira Edvard på hans 8 års dag! Grattis grattis älskade Edvard. Moster älskar dig så otroligt mycket!! Nu har du blivit en riktigt stor pojke. Duktig i skolan och en snäll och omtänksam pojke. Bättre 8 åring finns inte. Puss & Kram på dig.
Glömmer aldrig den dagen du föddes! Jag satt på en bus på väg hem från norra värmland, hade varit på skidsemester när mormor (min mamma) ringer och berättar att du vill komma ut, jill & micke har åkt in till sjukhuset. Jag skulle bli moster för första gången. Helt underbart va det! Så sjukt söt va du osså såklart när du efter en del timmar tittade ut och träffade oss för första gången. ÄLSKAR DIG nu och för all framtid ♥♥ 

Kom hem från firandet igår vid 23 tiden . Då hann vi med att titta på Melodifestivalen osså tillsammans. Jag tyckte att Anna Bergendahl, tjejen som vann och ska representera Sverige i Euro Vision Song Contest i Oslo i maj, va jätte duktig och hon hade en bra låt. Nu får vi hoppas att låten går hem i Europa bara. Svårt att veta vad dom gillar eller tycker om. Det går aldrig att gissa sig fram... Vi får helt enkelt bara vänta och se!

Nachi nach Janni

Saknar sommaren! Ska man fuska lite ikväll?


Jag på systers bröllop i super härliga och soliga Thailand! Saknar värmen och landet otroligt mycket...

Jag vill ha sommar nu! Är så himla trött på vinter och snö och regn och bara allmänt tråkigt väder! Usch Usch och åter Usch... Hoppas våren knackar på dörren snart. Man blir så mycket gladare när vädret är fint. Jag bara älskar solen !! 
Därför sitter jag och funderar nu på om man skulle ta och gå bort och sola lite..? Hade ju varit skönt med lite "fusk" sol... Man blir i alla fall lite brunare, vilket piggar upp!

Ps. Blir inte att vi träffar Emma & Anestis ikväll! Synd, får bli en annan gång istället Ds. 
 
Nachi nach Janni

Fredag kväll... vad händer ??


Jag & Honey ♥ Blir det kanske bara vi två och en massa mys ikväll??


Nu är man hemma från jobb och jag har börjat att fixa och ordna i sovrummet... tyvärr är man ju inte så stark så det är lite svårt att bära in sängen helt själv! Den är väldigt tung. Så jag får nog vänta med det tills Niklas kommer hem. Hoppas han gör det snart för jag är så himla trött på att ha sängen i vardagsrummet. Jag hatar när det är rörigt och det kan jag lova er att det är just nu! 

Vad händer ikväll då?? Fredag kväll och jag har inte helt bestämmt vad vi ska hitta på för något kul ikväll. Hoppas att Emma och Anestis kan ikväll. Hade varit trevligt om dom kunde komma hem hit och vi kunde göra lite mat tillsammans och ha det trevligt. Vi får äl se vad dom svarar...

Vad ska ni göra denna fredagskväll??

Nachi nach Janni

Wilma & Freddie ikväll :)


Härlig fräsch bild på mig! Jag längtar efter sommaren, saknar den ♥

Nu ska jag iväg hem till Anna & Marcus och mysa med Wilma & Freddie ikväll. Magen är mätt och jag är glad så det kommer bli en trevlig kväll. På menyn idag stod det lasagne och det smackade hur bra som helst. Hoppas älsklingen tycker det också när han kommer hem sen och ska äta. men men nu måste jag sticka...

Vi hörs imorgon efter jobb. Ha en bra kväll!!

Nachi nach Janni

Hem till mamma en snabb sväng...


Gammal bild på mig :P haha så kul!

Nu ska jag och Honey sticka hem till mamma en sväng och hjälpa henne med en grej på hennes bil. Niklas får fixa bilen så fixar jag med sällskap för mamma och linn :)

Vi hörs senare

Nachi nach Janni

Hittade en jättefin bild på mamsen och mig ♥


Min älskade mamma & jag för två år sen ♥

Satt och kollade igenom lite bilder på datan och hittade denna bilden på mamma och mig. Så himla fin tycker jag själv! Blir så himla glad när jag ser den. Älskar min mamma otroligt mycket. Det finns ingen bättre än henne! Tack så mycket för allt genom åren mamma! Skulle inte klarat det utan dig ♥♥

Nachi nach Janni

Dagens lunch... Värmer & mättar gott !!


Köttfärssoppa med skorpor :)

Hemma igen efter några ärenden. Nu är det handlat osså så nu klarar vi oss ett tag till. Nu har man ju ett par jobbe dagar framför sig så då hinner man inte riktigt storhandla! Nu ska jag diska lite och sen ska jag se om jag kan städa upp lite i sovrummet från igår. Ta bort lite maskeringstejp och så! Vill få iordning på sovrummet. Gillar inte riktigt att ha sängen i sovrummet, men så får de va tills det är klart!

Nachi nach Janni

Nu blir det lite ärenden för mig...


Jeans: Diesel Tröja/Tunika: Gina tricot Halsband: Thailand

Nu ska jag köra iväg på lite ärenden. Man får ju passa på med sånt när man är ledig. Eftersom jag bara är ledig en dag så måste jag hinna med allt. Så då är det bäst att sätta igång nu direkt. Annars hinner jag inte med allt...

Vi hörs senare! Puss&Kram

Nachi nach Janni

Sheer Cover! Dags att beställa...


Sheer Cover Minerals... My new make up :)

Nu har man äntligen beställt ny make up! Nu ska man prova på något nytt och se om det är så bra som alla säger... Nu testar även jag Sheer Cover Minerals! Får se om ett tag om man är nöjd eller inte...? Annars åker det tillbaka direkt. Man vill ju inte ha något skit. Men det tror jag inte. Kommer nog bli super bra (får vi hoppas i alla fall). 

Någon av er som testat eller vet något om dessa produkterna?? Spännande att höra vad andra tycker!?

Nachi nach Janni  

The Boys in action!


Före...

Undertiden...


Nu närmar vi oss snart ett slutresultat... killarna är duktiga och jobbar på . Fint fint kommer det att bli. Bilder på när det är helt klart kommer naturligtvis, så länge får ni nöja er med dessa ... 

Kan någon normal människa allvarligt talat tycka den blåa färgen är snygg...? Den är ju så hemsk så det är inte sant!!!

Nachi nach Janni

Äntligen är det fart på pågarna!!


Här är bild från när Niklas målade garderoberna i hallen för några dagar sen... I hallen blev det vitt i sovrummet blir det... ja det får ni se senare!

Två mätta och glada pågar är nu igång med att måla vårt sovrum. ÄNTLIGEN ska den hemska blå färgen i rummet försvinna, så nu kanske man ska kunna sova gott om nätterna i framtiden. Färgen som är där nu är helt hemsk. Nu kan jag ju också beställa en fin sängram som vi har hittat. Jag har ju hittat den för ett tag sen men skulle ju inte beställa den förrän vi hade målat, så nu är det fritt fram :) Det kommer bli hur snyggt som helst! Sen kan man börja inreda sovrummet ordentligt också så det ska bli hur kul som helst... 

Maten idag smakade hur bra som helst, sitter här nu mätt så det känns som man ska spricka! hehe På menyn idag stod det Chili con carné med Ris och Nachos chips :) mums mums... Både Niklas och Mattias åt och va tysta så man får ju anta att det smaka bra :)  

Ps. Tro det eller ej men det blev faktiskt inte några inköp till mig på Väla igår... Blev bara till Niklas och en present till Edvard som fyller år på måndag ♥ Ds.

Nachi nach Janni

Shoppa, shoppa, shoppa... tror ni man kan hitta något snyggt?


Blir nog en del shopping av dessa pengar...

Handla nya träningskläder till Niklas ska vi göra idag på Väla, han tränar så mycket så han sliter ut dom så fort. Får se om vi kan hitta något annat snyggt osså till honom. Några andra kläder som passar honom i smaken :) 
Sen måste jag ju in på H&M och handla för minst 150 kr (vilket inte är särskilt svårt) eftersom jag fick en fin presentcheck av dom på brevlådan! Blir kanske en liten sväng in på IKEA osså. Vi har ju fortfarande presentkort där! Där kan man ju alltid hitta fina saker...  

Efter Väla & IKEA blir det en sväng till Maxi...

Eventuella köp får jag visa er senare :) Ha en bra kväll vad ni nu ska hitta på!!

Nachi nach Janni

What would I do without you??


Vanligt svart kaffe med mjölk... det bästa att börja morgonen med ♥

Så här såg det ut tidigt imorse när jag satt och väntade på att gå på färjan på väg till jobb. Så tidigt på morgonen är kaffet en ängel, en räddare i nöden ;) Vad skulle jag gjort utan mitt kaffe?? 
Har ni något som ni inte klarar er utan på mogonen? För mig är kaffet och en tidning att läsa på båten ett måste! 

Metro & Helsingborg CITY för oss pendlare!!   

Nachi nach Janni

Från jobb, vidare hem en sväng och sen till Väla med Honey


Lillasyster Linn och Jag på Tapaz i Helsingborg ♥ En något! trött janni ...

Jobb hela dagen med en kropp som gör ont överallt och hela tiden. Efter jobb direkt hem och äta lite och diska och sånt kul... snart bär det av igen. Nu till Väla med Honey ♥ Vi ska handla lite saker till honom, tro det eller ej... men shopping galen som man e får man väl köpa något litet till sig själv osså ;) hehe.

Igår kväll va jag hos Anna & Marcus och passade Wilma & Freddie... Det va längesen så det va mysigt. Har saknat dom små godingarna...

Imorgon är det jobb igen ! Jippi... jag ska nog snart flytta in på jobb tror jag. Så slipper man pendla fram och tillbaka varje dag. Känns nästan redan som jag bor där :P hehe

Nachi nach Janni

Film med Honey, Smeka & Erica ikväll...Lördag!!



Janni in action ;) haha snygg gångstil jag ligger inne med !! Jag finns längst ner på tavlan. "J" där...


Honey rindge. Han är på väg hem från träningen och han har nu bjudit med Smeka och Erica hem :) så nu blir det trevligt besök så här på lördags kvällen...

Sen är det jobb igen imorgon, och då ska jag INTE försova mig som jag gjorde imorse! Usch det är hemskt att försova sig! Hela dagen blir helt förstörd... Helt stressad hela dagen har jag varit och sen när jag kom hem hade jag så fruktansvärt ont i kroppen efter gårdagens vurpa. Så därför va jag tvungen att gå in och lägga mig i sängen vila lite... Känns som om man är 90 bast :P

Hur lyckades jag vurpa igår då, undrar nu alla? hehe ja hur lyckas man inte om man heter Janni ;) Så himla typiskt mig så det är helt otroligt. Men trots detta så gjorde det väldigt. Jag trillade nämligen ner för en liten trappa i stan, utanför bowlingen...

Vi va ju och bowla igår med en del kompisar för att fira Smeka som fyllde år! Efter bowlingen skulle vi in till stan allesammans och äta god mat. Tro det eller ej men på väg ut från bowlingen trillar jag ju ner för trappan och först gjorde det inte så ont. Men ju längre det gick ju mer ont fick jag... Nu har jag så ont så jag håller på att krevera!

Men men så är det när man är lite klumpig... eller vad man nu ska kalla det ;)

Nachi nach Janni

Andra chansen för en blå janni...


Vem ska  ta sig till final...? vad tror ni ?

Nu blir det andra chansen för mig. Ligger här framför tvn och har ont i hela kroppen. Vurpan  igår känns ordentligt nu kan jag säga... får berätta mer om de senare... Snart kommer älsklingen osså hem hoppas jag.

Nachi nach Janni

mmm kyckling! I en massa olika former...

Ikväll va det som sagt kyckling på menyn! Slutresultatet blev ikväll Thai kycklings gryta med grön curry smak & Nudlar :)

Här kommer receptet, så ni kan göra samma mat som jag gjorde ikväll... mums mums

Thai kycklings gryta med grön curry & nudlar!


Thai mat!!! Gott i alla möjliga olika former och smaker...

Portioner: 2 personer Färdigt på: ca 15-20 minuter

Ingredienser

2 Kycklingfilér
Smör ( att steka kycklingen i)
1 burkMajs
4-5 Plommon Tomater
1 burk Green Curry thai sås
Salt
Nudlar

1. Börja med att skiva upp kycklingfilérna i små bitar. Lägg kycklingbitarna sedan på stekpannan i smöret och stek dom tills dom är stekta helt igenom. Ta därefter av dom från pannan och ställ kyckling vid sidan.

2. Koka nudlarna och häll samtidigt upp thai såsen i en gryta och låt den koka upp!

3. Tillsätt majsen, tomaterna, kycklingen och lite salt i grytan.

4. sen är det bara att servera kycklinggrytan tillsammans med nudlarna.

HOPPAS NI KOMMER TYCKA DET ÄR GOTT! TREVLIG MÅLTID!!!


Nachi nach Janni


Hemma igen!


Härligt att vara hemma...

Nu är man hemma igen efter en dag på jobb...har faktiskt varit i Hilleröd idag med jobb. Så idag har man fått se lite mer av danmark än det gamla vanliga i helsingör ;) hehe

Nu hade jag tänkt ställa mig och diska lite innan det är dags att börja med kvällens mat. Ikväll är det Kyckling av någon form på menyn... jag har inte helt bestämt vad jag ska göra med kycklingen än...

Nachi nach Janni  

Receptet på kvällens mat!!



Pasta med Räkor, Vitlök & Tomat!!

Portioner 2, Färdigt på 15 min

200 gram spaghetti
2 st vitlöksklyftor
2,5 msk olivolja
0,5 st röd chili
6 st körsbärstomater
200 gram skalade räkor
50g grovhackad spenat
salt
peppar
0,25 st citron

1. Börja med att koka spaghettin. Skala, hacka och fräs under tiden vitlök i olivoljan, i en stekpanna tills den börjar mjukna.
2. Kärna ur och hacka chilin och tillsätt den. Låt allt fräsa en minut och lägg sedan i tomaterna (tomaterna ska vara delade på mitten) och koka ihop tills hälften av vätskan försvunnit.
3. Vänd ner spaghettin,spenaten och räkorna i stekpannan och smaka av med salt och peppar.
4. Tvätta och torka av citronen och riv över lite av citronskalet på pastan. Pressa även över lite citronsaft.


SEN ÄR DET KLART ATT SERVERA OCH NJUTA AV DEN GODA MATEN :) ENJOY!!!  

Nachi nach Janni

Pasta med Räkor, Vitlök & Tomat


Kvällens mat innan den serveras och äts upp ;)


mmmm, gott gott gott va den maten jag gjorde idag! Niklas tyckte osså det va super gott... Det får vi göra om snart igen...

Eftersom det va så gott, och vi åt mycket blev där tyvärr inte över som niklas kan ta med sig till jobb imorgon... det får bli nästa gång...

Nu ska vi titta på en film till den här kvällen och sen är det sängen som kallar... Imorgon är det nämligen jobb som gäller och det kan blir en lång och "väntande" dag! Hoppas inte jag kommer får va kvar på jobb allt för länge. Hoppas jag kommer sluta ungefär som vanligt... vi får väl se! 

Nachi nach Janni  

Nu bär det av till Polisen!!


Emma & Jag på Nikkis fest!! :)


Kusinen har åkt hem och jag och Niklas har fått lite mat i magen... blev inte soppa. Vi tog kassler med potatissallad istället!! Gotti gott gott...

Nu ska man iväg och handla lite och en sväng till Polisstationen... Spännande va? hehe Tyvärr kan jag inte berätta här vad det är jag ska göra... lite hemligt faktiskt.

Vi hörs senare idag... Nu ska jag ut i det härliga, soliga vädret...

Nachi nach Janni

Onsdag och Janni är ledig ! Like, like, like...


Nu vet ni var jag finns den närmaste tiden om det är något ;)


LEDIG från jobb idag
. Hur skönt som helst. Sov länge gjorde jag idag så nu är jag utvilad och klar för att ta tag i lite städning här hemma. Får skynda på lite nu så jag hinner innan kusinen kommer hem hit och besöker mig :) Trevligt med lite släkt så här en vanlig onsdag!

Tyvärr ligger min älskling i sängen och är sjuk :( Han har ont i halsen . Mår inte riktigt bra. stackars liten då! Får väl göra lite god soppa till honom sen så han får någon i magen fast han är sjuk. Awe min lilla älskling ♥♥

Nachi nach Janni  

Så enkelt som man kan göra för sig...



Frågan va ju vad man skulle äta ikväll... hitta ett recept på internet som verkade gott. Så det får nog bli det imorgon kväll. Ikväll orkade varken jag eller Niklas göra någon mat, så därför blev det macka och yoghurt! Gott det med. Skönt när man inte har lust eller ork att lagga mat.

Imorgon kväll blir det pasta med räkor :)


Nachi nach Janni

Hos mamsen på fika besök :)



Sitter hemma hos mamma och lillasyster nu .
Är här här på besök för att hjälpa lillasyster med hennes data som krånglar och sen blir det snart lite fika osså! :) 

Idag har det varit en helt underbar dag på jobb. Hur skönt som helst... allting har gått hur bra som helst, alla har varit glada och trevliga. Så det har varit toppen! Imorgon är jag LEDIG ! Vilket osså ska bli skönt. Kusinen Jenny kommer då hem och besöker mig på förmiddagen , trevligt trevligt...

Frågan är bara vad man ska ta och göra för mat ikväll!? Jag har ingen aning vad vi ska lagga för något. Janni har idétorska just nu... hehe Får se om man kommer på något trevligt.

Nachi nach Janni 

RSS 2.0