Äntligen är det fart på pågarna!!


Här är bild från när Niklas målade garderoberna i hallen för några dagar sen... I hallen blev det vitt i sovrummet blir det... ja det får ni se senare!

Två mätta och glada pågar är nu igång med att måla vårt sovrum. ÄNTLIGEN ska den hemska blå färgen i rummet försvinna, så nu kanske man ska kunna sova gott om nätterna i framtiden. Färgen som är där nu är helt hemsk. Nu kan jag ju också beställa en fin sängram som vi har hittat. Jag har ju hittat den för ett tag sen men skulle ju inte beställa den förrän vi hade målat, så nu är det fritt fram :) Det kommer bli hur snyggt som helst! Sen kan man börja inreda sovrummet ordentligt också så det ska bli hur kul som helst... 

Maten idag smakade hur bra som helst, sitter här nu mätt så det känns som man ska spricka! hehe På menyn idag stod det Chili con carné med Ris och Nachos chips :) mums mums... Både Niklas och Mattias åt och va tysta så man får ju anta att det smaka bra :)  

Ps. Tro det eller ej men det blev faktiskt inte några inköp till mig på Väla igår... Blev bara till Niklas och en present till Edvard som fyller år på måndag ♥ Ds.

Nachi nach Janni

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0