yesterday & igår...

En data som knappt går att skriva på och en som inte startar alls, vilket betyder att jag inte kan komma in och skriva. Skit tråkigt men ska försöka uppdatera er lite nu! (får passa på nu medan Honey sitter där nere sysselsatt med Mario kart på Wii

Igår: En sväng hem om morfar och Wivi-Ann på förmiddagen och önska god fortsättning på julen och så! Satt och prata, drack kaffe och åt lite god fika, samtidigt som putte sprang runt benen på oss, hela tiden (putte är en hund, en mops. Mysigt mysigt!
Därifrån bar det av vidare till strövelstorp och hem till familjen Kvist. Lite Wii spel med grabbarna bus och ännu lite mer fika och kaffe med herr och fru Kvist! Inte konstigt man blev kaffekäring tidigt i sitt liv.
Från strövelstorp till Vallåkra (gud vilka centrala ställen folk bor på va!?, hehe tur man känner någon i stan) och hem till familjen Assarsson. God mat och trevligt sällskap, mer kan man väl inte begära på en lördags kväll lr?

Ungefär så såg min lördag ut... med lite andra små ärenden som att köra lillasyster och hennes kompisar ner till stan för att dom skulle festa! men sånt är bara kul, men de känns lite konstigt att min lillasyster ska va ute så sent och dricka och allt det där. Hon är ju fortfarande den minsta! hehe men men inte ens hon är liten längre (hon är 18, fyller 19 i sommar).


Nachi nach Janni

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0